Sari la conținut
Home » Cum potolește Cesar Millan câinii. Gata, nu mai este niciun secret!

Cum potolește Cesar Millan câinii. Gata, nu mai este niciun secret!

Cum potolește Cesar Millan câinii. Gata, nu mai este niciun secret. Secretul ținut ascuns de Cesar Millan, legat de sunetul cu care cei mai fioroşi sau încăpăţânaţi câini sunt ținuți în frâu, a fost divulgat chiar de el.

Cum potolește Cesar Millan câinii. Acel “Ssstt!!”, cu care domoleşte câinii, nu este propria lui descoperire, ci a mamei lui. Cu acest sunet femeia care i-a deat viață l-a şi educat!

O făcea doar când urma să intru într-o încurcătură

“Să vă povestesc când îl folosea mama: O făcea doar când urma să intru într-o încurcătură. Ssstt!!Aşa am învăţat eu că trebuie să respect nişte limite, nişte bariere pe care nu pot să le încalc”, povesteşte Millan.

“Mama nu o facea cu agresivitate, ci cu dragoste şi autoritate. Metoda ei m-a inspirat şi să folosesc acest sunet pentru a atenţiona câinii cu care lucrez că există câteva reguli”, mai explică Dog Whisperer.

“În casa noastră, mama este şi a fost liderul haitei. Iar eu n-am fost cel mai cuminte copil. Am avut o energie foarte ridicată şi ea trebuia să mă atenţioneze cu “Ssstt!” de cel puţin 20 de ori pe zi”, a mai mărturist dresorul.