Sari la conținut
Home » Șase kilometri străbătuți în fiecare noapte de o cățelușă pentru a găsi mâncarea necesară familiei!

Șase kilometri străbătuți în fiecare noapte de o cățelușă pentru a găsi mâncarea necesară familiei!

  • de

Șase kilometri străbătuți în fiecare noapte de o cățelușă pentru a găsi mâncarea necesară familiei!

Toată lumea a fost impresionată de gestul făcut de o cățelușă în fiecare zi!

O cățelușă pe nume Lilica a ajuns să trăiască într-o groapă de gunoi, asta după ce a fost abandonată de familia ei din Sao Paolo, Brazilia. Singurul ajutor era oferit de un grup de oameni din vecinătate, care trăiau la rândul lor la limita supraviețuirii!

Indiferent de greutățile cu care se confruntau la rândul lor, oamenii îi oferea câte puțin cățelușei. Totul avea să se schimbe în momentul în care ea a adus pe lume câțiva pui, iar nevoia de hrană era resimțită mai mult ca oricând.

În fiecare noapte, când vizibilitatea era foarte redusă, căţeluşa îşi risca viaţa pe drumuri necunoscute şi periculoase şi pleca să caute de mâncare. Lilica mergea cam 6 kilometri până în partea opusă a oraşului unde locuia şi doamna profesoară Lucia Helena de Souza, o iubitoare de animale.

Căţeluşa s-a bucurat mult şi a început să revină în fiecare seară pentru a-şi obţine porția de mâncare. Curând au stabilit o rutină: în fiecare zi femeia gătea o porţie suplimentară pentru Lilica şi o aştepta pentru a-i oferi câteva mângâieri şi o masă caldă.

În ciuda faptului că îi era foame, Lilica a încetat să mănânce, a luat recipientul cu mâncare şi a plecat.

Se pare că Lilica împărţea mâncarea cu întreaga familie.

Căţeluşa a continuat să aducă hrană celorlalte animale, zi după zi.

Câinii, pisicile şi chiar căţeluşii ei se bazau pe această masă preţioasă, iar ea îşi îndeplinea în fiecare seară această datorie pentru a se asigura că totul este bine.

cățelușă
cățelușă
cățelușă