Sari la conținut
Home » După o lungă așteptare în adăpost, o cățelușă cu handicap este adoptată de o familie iubitoare!

După o lungă așteptare în adăpost, o cățelușă cu handicap este adoptată de o familie iubitoare!

  • de
cățelușă

După o lungă așteptare în adăpost, o cățelușă cu handicap este adoptată de o familie iubitoare!

O cățelușă a primit o nouă șansă la o viață normală!

Pentru Bethany, o căţeluşă în vârstă de opt ani care a venit pe lume pe străzile din Ucraina, deformarea feței a făcut-o să fie ignorată și abandonată de toată lumea. Nimeni nu o dorea prin jurul lor, fiind respinsă de nenumărate ori.

Bietul animal de companie părea condamnat la o viață extrem de crudă.

cățel
cățel

Spre norocul ei însă, o voluntară pe nume Zoe Casey a văzut mai departe de problemele sale și a decis să o salveze.

„Nu este nimic în neregulă cu Bethany, nici măcar nu sforăie când doarme. Bethany este un câine fericit şi absolut fermecător şi este tot ce ţi-ai putea dori vreodată de la un animal de companie. “

Bethany este un câine foarte blând şi fericit în adăpostul „Safe Rescue for Dogs”, atât de mult, încât nici nu îşi dă seama şi nici nu-i pasă că este diferită de alte exemplare. Tot ce voia era să-şi găsească o familie care să o vadă dincolo de aspectul ei fizic.

animal de companie
animal de companie

„Este un lucru obişnuit să le facem publicitate câinilor disponibili pentru adopţie prin intermediul fotografiilor. Oamenii aleg animale pe baza aspectului. Cred că ar trebui să procedăm altfel şi să privim ceva mai în profunzime”, spune Zoe.

câine
câine

„Oamenii o văd pe Bethany şi sunt puţin surprinşi de aspectul ei, dar atunci când lucrezi într-un adăpost pentru câini, nu mai eşti uimit, doar îi accepţi aşa cum sunt”, mărturiseşte voluntara.

patruped
patruped

Oamenii din adăpost au învăţat să o iubească pe Bethany pentru ceea ce este, şi nu îşi pierd speranţa că într-o bună zi cineva cu inimă mare o va adopta tocmai datorită acestor caracteristici, oferindu-i o locuinţă pe care o merită din plin.

cățelușă
cățelușă