Sari la conținut
Home » Salvată de un pompier curajos în timpul unui incendiu, pisica decide să nu se mai despartă de el!

Salvată de un pompier curajos în timpul unui incendiu, pisica decide să nu se mai despartă de el!

  • de

Salvată de un pompier curajos în timpul unui incendiu, pisica decide să nu se mai despartă de el!

Incendiile de vegetație, pericol extrem în California!

Orașul Paradise din California, Statele Unite ale Americii a fost cuprins de flăcări în urma unui incendiu de vegetație din noiembrie 2018. Pe nume Ryan Coleman, un pompier curajos, nu și-a imaginat vreodată că își va găsi cea mai bună prietenă în timpul „muncii”.

Considerat drept cel mai devastator incendiu din istoria Californiei, focul a lăsat în urma sa 29 de morţi, 228 dispăruţi şi a mistuit peste 14.000 de case

Potrivit thedodo.com, pompierul a rămas uimit când o rază de speranță a apărut sub forma unei pisici extrem de afectuoase.

Pompierul a scos rapid telefonul şi a surprins o imagine adorabilă cu pisica ce părea dornică să-l salute.

Coleman a fost, probabil, prima persoană pe care această biată pisică a zărit-o de când focul terifiant cuprinsese casa în care locuia şi este uimitor să vedem o creatură care a supravieţuit ca prin minune acestei tragedii.

Mii de animale de companie şi alte vieţuitoare sălbatice au fost abandonate sau chiar pierdute. Drept urmare, atunci când pisica s-a apropiat de Coleman, întâlnirea lor a fost cu siguranţă un moment încântător.

Pentru felină nu era suficient să fie aproape de bărbat sau să se plimbe printre picioarele sale, încolăcindu-se şi torcând.

Ryan devenise protectorul ei, cel puţin pentru moment, şi nu-l lăsa să se deplaseze niciunde neînsoţit.

„Am salvat o pisică. Aceasta tocmai s-a cuibărit pe gâtul şi umerii mei în timp ce mă deplasam la locul incendiului.”

Tot ce-şi dorea era să se urce pe umerii pompierului, unde se simţea în siguranţă, iar Ryan a acceptat cu plăcere acest lucru!

În mod clar, pisica ştia că Ryan o va proteja, pentru că a alergat până la el şi apoi s-a căţărat în brațele pompierului.