Sari la conținut
Home » Cele mai frumoase pisici gemene din lume! Povestea unor feline deosebite

Cele mai frumoase pisici gemene din lume! Povestea unor feline deosebite

  • de

Cele mai frumoase pisici gemene din lume! Povestea unor feline deosebite.

Pisicile, unele dintre cele mai îndrăgite animale de companie din lume!

Felinele ne ajută să trecem mai ușor peste sentimentul de singurătate, iar relația de prietenie va fi una veșnică! Fiecare dintre ele se deosebește prin frumusețe și temperament, iar următoare poveste a impresionat deja pe toată lumea.

Pisicile gemene, Iriss şi Abyss din Sankt Petersburg, Rusia, sunt de o frumusețe extraordinară! Având ochii de culori diferite, ele locuiesc împreună cu proprietarul lor, Pavel Kasianov, cel care a decis să le ofere o viață exact așa cum o merită!

Cele două au heterocromie, o anomalie congenitală care afectează nivelul de melanină din iris. Deoarece melanina este răspunzătoare cu culoarea ochilor atât la om, cât şi la animale, diferenţele de nivel din globul ocular al pisicii au un efect uimitor şi captivant.

În vârstă de 31 de ani, Kasianov a văzut o reclamă cu aceste pisici în timp ce naviga online de pe computer.

 „Am fost impresionat de felul în care arată şi de faptul că sunt surori gemene”, a spus el într-un interviu acordat pentru Barcroft Animals.

„Nu este un defect, este doar o loterie genetică”, spune Kasianov. „Pentru că părinţii lor sunt pisici domestice. Tatăl lor este un motan alb-negru, iar mama este o pisică complet albă.”

Heterocromia poate fi asociată cu pierderea vederii sau lipsa auzului, dar nu este și problema celor două pisici, care sunt sănătoase în totalitate:

“Ele aud şi văd perfect”, explică proprietarul lor.

Cele mai frumoase pisici gemene

Într-o zi obişnuită, gemenele îşi petrec timpul în jurul casei şi se asigură că totul este în regulă:

“Se trezesc odată cu mine, le pregătesc micul dejun şi apoi încep să investigheze casa. Urmăresc păsările de la fereastră, se joacă cu încărcătoarele de la telefon, mingiuţe sau orice alte obiecte mici lăsate prin casă”, a declarat acesta.

Fiecare zi reprezintă o nouă oportunitate pentru cele două de a se juca împreună și a explora frumusețile vieții, iar proprietarul lor știe cel mai bine cum să imortalizeze imaginile deosebite: