Sari la conținut
Home » Poliția de frontieră a salvat 17 pisici de rasă! Felinele urmau să fie vândute ilegal

Poliția de frontieră a salvat 17 pisici de rasă! Felinele urmau să fie vândute ilegal

  • de

Poliția de frontieră a salvat 17 pisici de rasă! Felinele urmau să fie vândute ilegal.

Un bărbat în vârstă de 30 de ani a fost reținut pentru trafic ilegal cu pisici de rasă!

Evenimentul s-a petrecut în Republica Moldova, în apropierea traseului de tranzit Odesa-Reni, acolo unde un bărbat în vârstă de 30 de ani a fost surprins cu trei cutii în care se aflau 17 feline de rasă. Individul a fost reținut pentru trafic ilegal de pisici:

„Am identificat pe direcția Palanca – Udobnoe prezența unui străin, prin intermediul sistemului fix de supraveghere. Fiindu-i monitorizate acțiunile s-a observat că, la un moment dat, s-a apropiat un mijloc de transport din care a preluat trei cutii. Imediat, informația a fost transmisă patrulei mobile a SPF Tudora care se afla în misiune de serviciu pe sectorul de responsabilitate”, au declarat polițiștii de frontieră.

Poliția de frontieră a trimis pisicile la un adăpost de animale!

Se pare că bărbatul are domiciliul în regiunea transnistreană, iar pisicile provin de la fratele său, care i-a încredințat cele 17 suflete pentru a le vinde la negru.

Potrivit tv8.md, în acest caz a fost întocmit proces verbal, iar pentru cercetarea tuturor circumstanțelor, materialul și pisicile au fost remise după competență angajaților Biroului Vamal Centru.