Sari la conținut
Home » Salvat de către un medic veterinar de la eutanasiere, un câine primește o nouă șansă la viață!

Salvat de către un medic veterinar de la eutanasiere, un câine primește o nouă șansă la viață!

Salvat de către un medic veterinar de la eutanasiere, un câine primește o nouă șansă la viață!

Un câine care a suferit un accident grav a fost condamnat la o moarte sigură!

Loialitatea animalelor de companie nu poate fi pusă la îndoială, ele reușind să își arate mereu devotamentul față de noi. Indiferent de problemele apărute, câinii sunt mereu alături de noi, iar oamenii ar trebui să le ofere același tratament. Din păcate, în următoarea povestea, acest lucru nu s-a întâmplat, toată întâmplarea riscând să se transforme într-o adevărată tragedie.

Un biet câine de vânătoare a fost considerat inutil pentru planurile stăpânului său, asta după ce a fost victima unui accident. Pe nume Cash, patrupedul loial a fost dresat pentru a fi de folos în partidele de vânătoare din Virginia, Statele Unite ale Americii.

Tocmai în momentul în care el avea cea mai mare nevoie de ajutor, Cash a fost dus la medicul veterinar pentru a fi sacrificat, considerat inutil. Nici măcar nu a luat în calcul posibilitatea de a-l ajuta să se recupereze.

„Proprietarul lui Cash a spus că ‘nu îl mai poate folosi’ la vânătoarea de urşi, aşa că a decis să-l sacrifice”, a declarat medicul veterinar Rose Rogers, de la fundaţia care i-a oferit acestui pui o nouă şansă la viaţă.

Ea a făcut tot posibilul să-l ajute să-şi revină, şi cu ajutorul celor de la ONG Middleburg Humane Foundation, în câteva săptămâni Cash era deja pe lungul drum spre însănătoşire.

Potrivit medicului veterinar, căţelul va fi pregătit pentru adopţie şi va putea fi întâmpinat de noua sa familie iubitoare, care va fi aleasă în aşa fel încât toţi să fie siguri că patrupedul va ajunge pe mâini bune.

Un câine
Un câine

Acum patrupedul se află într-o perioadă de recuperare într-un adăpost pentru animale, iar ulterior va fi pregătit pentru o nouă încercare de a-și găsi o familie.