Sari la conținut
Home » Abandonat în fața porții, un câine are parte de surpriza vieții lui!

Abandonat în fața porții, un câine are parte de surpriza vieții lui!

Abandonat în fața porții, un câine are parte de surpriza vieții lui!

Pentru un câine considerat prea jucăuș, o simplă decizie avea să îi transforme toată viața!

Următoarea poveste are în centrul atenției un biet cățel, care a fost dat afară din casă de către proprietarul său, deoarece era prea cuminte şi nu lătra niciodată la nimeni, deci nu putea proteja proprietatea. În locul lui, stăpânul a adus un alt câine care să asigure serviciul de pază.

Câinele se uita fix la poartă, aşteptând ca cineva să iasă şi să-i dea o a doua şansă. Chiar şi aşa, nimeni nu s-a înduplecat să-i deschidă.

După ce au aflat despre acest caz, voluntarii Love Furry Friends au plecat imediat să-l salveze, fiind conștienți de drama bietului animal de companie.

Bietul câine era atât de loial, încât nu s-a dus nicăieri altundeva.

Leo nu avea lesă, deoarece proprietarul îi punea o curea de pantaloni la gât.

Voluntarii au decis să-l ducă pe Leo la adăpostul lor. Oricum nu mai aparţinea acelui loc. Faptul că a fost dat afară din acea casă a fost cumva cel mai bun lucru care i s-a întâmplat vreodată lui Leo.

Nu își mai avea rostul să îl contacteze pe fostul lui proprietar, fiind conștienți că acesta nu va reveni asupra deciziei sale inițiale.

Voluntarii l-au dus mai întâi la un medic veterinar pentru un control de rutină. În urma consultului, s-a stabilit că Leo a fost maltratat în vechea sa casă. Dar aici a primit tratament medical adecvat care l-a făcut să se simtă mai bine. După o binemeritată baie, Leo arăta ca orice câine frumos şi îngrijit.

Un câine
Un câine

Acum, el îşi caută o casă primitoare şi speră că va putea să își reia viața în cadrul unei familii iubitoare, care să nu îi mai provoace o asemenea depresie.