Sari la conținut
Home » Un cățel inteligent a fost surprins în timp ce era la cumpărături!

Un cățel inteligent a fost surprins în timp ce era la cumpărături!

  • de

Un cățel inteligent a fost surprins în timp ce era la cumpărături!

Pentru un cățel adorabil, gustarea favorită reprezintă ocazia perfectă de a merge la cumpărături, exact ca un om!

Nimic nu poate fi mai adorabil decât un animal de companie care face un gest cu totul neobișnuit! În povestea următoare, un câine a dat dovadă de o inteligență ieșită din comun, asta după ce își alege singur gustarea favorită, merge la casă pentru a „plăti” și iese bucuros din supermarket. Chiar dacă toată situația este sub supravegherea stăpânului său, patrupedul reușește să impresioneze pe toată lumea.

Pe nume Kruz, patrupedul are cinci ani, dovedind din nou inteligența de care pot da dovadă prietenii noștri cu patru picioare. Pe lângă că știe exact ceea ce își dorește din magazin, el se comportă extrem de „civilizat”, nu produce deranj pe rafturile atent aranjate, fiind un client model.

Potrivit thedodo.com, ingeniozitatea acestui câine este evidentă, iar videoclipul a devenit imediat viral pe rețelele de socializare. Foarte încrezător, patrupedul știe ceea ce își dorește cu adevărat, iar imaginile de mai jos stau mărturie pentru acest fapt.

Cu siguranţă, un astfel de comportament denotă un bun dresaj din partea prietenului său uman. Totuşi, trebuie spus că nu toţi câinii sunt capabili să acţioneze la fel şi să pună în practică gesturi şi obiceiuri atât de umane.

Un cățel
Un cățel

Câinele a devenit o adevărată vedetă, atât în comunitate, cât și în mediul online, și mereu își face timp pentru a se bucura de atenția oamenilor uimiți.