De 1538 Vizualizari

S-au cunoscut datorită câinilor lor! Amândoi sunt nevăzători şi acum urmează să se căsătorească!

Cea mai emoţionantă poveste de dragoste...

 

blind

Claire Johnson (50 de ani) şi Mark Gaffey (52 de ani), din Anglia, s-au întâlnit datorită câinilor lor ghid. Cei doi patrupezi, pe nume Venice şi Rodd,  s-au îndrăgostit iremediabil unul de celălalt şi au tras puternic de lese până când au ajuns unul lângă celălalt, dar Cupidon nu i-a lovit doar pe ei, ci şi pe stăpânii lor, amândoi nevăzători.

Au început să se întâlnească zilnic la locul de dresaj al celor doi câini-ghid şi uşor, uşor, cei doi oameni şi-au făcut curaj să-şi mărturisească sentimentele unul pentru celălalt.

 

“Dresorii au spus că totul a fost predestinat. Mai erau şi alţi câini acolo, dar cei doi au fost atraşi doar unul de celălalt. Povestea lor a fost, de fapt, adevărata poveste de dragoste”, au explicat Claire şi Mark zâmbind.

 

Când dresajul a fost finalizat, ştiind că nu vor mai avea niciun pretext să se întâlnească, Mark a invitat-o pe Claire la o cafea.

Aşa au descoperit că locuiesc foarte aproape unul de celălalt.

 

Relaţia lor a început ca o poveste de dragoste şi continua la fel. Cei doi au stabilit deja data nunţii, care va avea loc în primăvara anului viitor, iar câinii-ghid sunt şi ei extrem de fericiţi, din moment ce împart acelaşi pat în fiecare seară, alături de stăpânii lor.

 

“Aş putea să-ţi fac viaţa mai frumoasă, dacă mă laşi”, i-a transmis Mark viitoarei lui soţii, la început, după ce au petrecut câteva cine împreună.

 

 

Tags:

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X