De 2852 Vizualizari

Romsilva a luat-o razna? Scoate zimbri în bătaia puştii pentru 10.000 de euro bucata!

Vânarea lor e interzisă în toată Europa, dar ei vor sa o LEGALIZEZE in Romania

 

Avem doar 108 exemplare de zimbru în România, iar majoritatea dintre aceste animale au ajuns la bătrâneţe. Doar cinci exemplare se plimbă libere prin pădurile din Neamţ, pe când restul stau în rezervaţiile Romsilva.

 

Şi cum plictiseala naşte monştri, conducerea Romsilva a venit cu o idee demnă de scris cu roşu şi de pus la panoul ruşinii: Intenţionează să nu mai lase aceste animale protejate de lege să moară în mod natural, ci să fie împuşcate de vânători, în ţarc, contra unei taxe de zece mii de euro per zimbru.

romsilva 1

În alte cuvinte, Romsilva se gândeşte să încalce flagrant legea care interzice cu desăvârşire vânarea acestui animal. Şi nu doar în România este interzisă uciderea lor, ci în toată Uniunea Europeană.

romsilva 2

“Zimbrul nu poate fi vânat nicăieri în Europa. Iată însă că la noi există vânători care îşi doresc în palmares, neapărat, şi această specie ocrotită. Nu există o explicaţie financiară, taxa pentru vânarea unui zimbru nu poate depăşi 10.000 de euro. E doar o ambiţie prostească a unor vânători!”, a declarat pentru Libertatea.ro Neculai Şelaru , directorul general al Asociaţiei Generale a Vânătorilor şi Pescari lor Sportivi din România.

 

Un singur comentariu

  1. Te uimeste prostia, lacomia, nebunia, etc., a conducerii acestei tari dupa 1989 incoace. O tara atat de frumoasa, bogata, este calcata in picioare de „oameni” fara scrupule. Dar, nu uitati un lucru: nimeni nu pleaca cu nimic de pe acest pamant. Voi cei care distrugeti tara o sa dati socoteala de faradelegea voastra in fata lui DUMNEZEU.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X