Sari la conținut
Home » Recunoștința unei veverițe după ce a fost salvată de o familie cu ani în urmă! Ce a făcut simpatica viețuitoare

Recunoștința unei veverițe după ce a fost salvată de o familie cu ani în urmă! Ce a făcut simpatica viețuitoare

Recunoștința unei veverițe după ce a fost salvată de o familie cu ani în urmă! Ce a făcut simpatica viețuitoare.

Eveniment miraculos ce are în centrul atenției o veveriță recunoscătoare!

O legătură specială între o familie și un animal sălbatic ne este redată de povestea următoare.

Potrivit thedodo.com, Brantley Harrison şi familia ei au salvat o veveriţă rănită în 2009, ulterior eliberând-o în sălbăticie. Dar câţiva ani mai târziu, veveriţa, pe numele ei Bella, s-a întors pentru a-şi revedea salvatorii.

Povestea lor a început în 2009, când Bella a fost atacată de o bufniţă şi a fost la un pas de moarte. Dar, din fericire, Brantley Harrison şi familia ei au luat-o în casa lor din Carolina de Sud şi au tratat-o până când aceasta şi-a revenit. Dar Bella nu a mers niciodată prea departe. De fapt, ea îşi mai vizitează prietenii umani cât poate de des, chiar dacă a trecut atâta timp de când familia i-a salvat viaţa.

„Bella stă chiar în faţa uşii de la intrare, aşteptând pe cineva să o observe că a venit în vizită. Ea a recurs chiar la a sări la fereastra de la camera de zi pentru a o vedea cineva”, a declarat Brantley pentru The Dodo.

S-au purtat cu Bella ca şi cu un membru al familiei şi au hrănit-o cu fructe şi nuci. Bella a rămas cu ei până în primăvara lui 2010, când şi-a revenit complet.

Totuşi, cea mai surprinzătoare parte este că opt ani mai târziu, Bella s-a întors pentru a le cere din nou ajutorul. Avea un picior rănit – şi mai presus de toate s-a dovedit că era şi gestantă. Bella a mai rămas o lună alături de familia Harrison.

Cu alte cuvinte, nu numai că şi-a amintit care este familia ei, dar a decis să se întoarcă şi să le împărtăşească această veste minunată.

„A fost cu totul uimitor să-l privesc pe puiul pe care l-am crescut cum îşi creşte propriii pui”, spune Brantley Harrison.