Sari la conținut
Home » Soluția salvatoare pentru patru pui de veveriță orfani! O pisică îi tratează de parcă ar fi puii săi

Soluția salvatoare pentru patru pui de veveriță orfani! O pisică îi tratează de parcă ar fi puii săi

Soluția salvatoare pentru patru pui de veveriță orfani! O pisică îi tratează de parcă ar fi puii săi.

Imagini adorabile cu noua mamă a unor pui de veveriță!

Imaginile următoare ne demonstrează din nou capacitatea animalelor de a simți empatie, atunci când este vorba despre ajutorarea altor ființe aflate în nevoie.

https://twitter.com/reuterspictures/status/1121520118113210368?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1121520118113210368%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.livebizmedia.com%2Fpisica-pusha-a-adoptat-4-pui-de-veverita%2F

Potrivit thedodo.com, Pusha, o pisică din oraşul Bakhchisaray, Crimeea, este în centrul atenției în povestea ce urmează, după ce ea a decis să salveze patru pui de veveriță. Din cauza condiţiilor dificile de trai, micile vieţuitoare rămân adeseori singure pe lume, condamnate la o luptă pentru supraviețuire. De această dată însă, totul avea să devină o poveste cu final fericit!

Cei patru pui de veveriţă s-au trezit într-o zi singuri şi neajutoraţi, fiind de-a dreptul îngroziţi de situaţia în care se aflau. Întrucât nu exista nicio urmă a mamei lor şi micuţii se găseau în condiţii de mare risc, Pusha a decis că este momentul să acţioneze: a luat puii unul câte unul cu ea şi i-a „adoptat”.

Pisica doarme, se joacă şi mănâncă împreună cu micile rozătoarele, pe care le tratează ca şi cum ar fi pisoii ei. O familie cu totul specială, ale cărei imagini au devenit virale, bucurând şi încălzind deopotrivă inimile oamenilor de pretutindeni.

Soluția salvatoare pentru patru pui de veveriță