Sari la conținut
Home » Prietenul la nevoie se cunoaște! Un trecător a filmat momentul în care un câine își ajută cel mai bun prieten într-o situație „delicată”

Prietenul la nevoie se cunoaște! Un trecător a filmat momentul în care un câine își ajută cel mai bun prieten într-o situație „delicată”

Prietenul la nevoie se cunoaște! Momentul în care un câine își ajută cel mai bun prieten într-o situație „delicată”.

Videoclipul a devenit imediat viral pe rețelele sociale!

Prietenia sinceră dintre animalele din aceeași specie nu încetează să ne surprindă!

Un trecător uimit de gesturile unor căței a filmat un videoclip cu totul amuzant! Doi căței, aparent cei mai buni prieteni din lume, au devenit vedete pe internet, după ce unul dintre ei îl ajută pe celălalt să se scarpine.

Potrivit thedodo.com, câţiva tineri se plimbau pe străzile din Rachasima, Thailanda, când au fost martorii unei scene în faţa căreia nu au avut cum să reziste, aşa că au filmat-o.

Cei doi patrupezi păreau cei mai buni prieteni şi nu a durat mult până când au făcut o mică demonstraţie a afecţiunii enorme pe care o simţeau unul faţă de celălalt. Exemplarul cu blană albă stătea întins în faţa unui magazin, în timp ce prietenul său maro s-a apropiat de el cu blândeţe.

Se pare că este atât de obişnuit să facă acest lucru, încât totul pare extrem de natural și obișnuit, spre amuzamentul celor care au urmărit videoclipul:

„Nu am mai văzut aşa ceva. M-am topit de la atâta tandreţe. Cel maro chiar are o adevărată tehnică”, a comentat un utilizator de internet.

Prietenul la nevoie se cunoaște!