Sari la conținut
Home » Povestea tristă a unor căței abuzați de către un proprietar nemilos! Cum au reușit să supraviețuiască

Povestea tristă a unor căței abuzați de către un proprietar nemilos! Cum au reușit să supraviețuiască

Povestea tristă a unor căței abuzați de către un proprietar nemilos! Cum au reușit să supraviețuiască.

Bruno, un câine din rasa Boerboel şi fratele său au trăit în casa unui proprietar extrem de crud şi abuziv!

Din păcate, o nouă poveste tristă despre abuzul asupra animalelor de companie ne este redată prin intermediul a doi căței frumoși, dar care au fost supuși la chinuri inimaginabile.

Potrivit thedodo.com, după ce i-a neglijat şi înfometat, proprietarul lor nemilos i-a predat pur şi simplu unui adăpost pentru a fi sacrificaţi.

Fratele lui Bruno a murit în drum spre spital!

Dar adăpostul a decis să îi ajute să obţină tratament medical de urgenţă. Cu toate acestea, în drum spre veterinar, fratele lui Bruno, ajuns la capătul puterilor, şi-a dat ultima suflare, lucru ce l-a îndurerat şi mai mult pe câinele supravieţuitor.

A fost momentul când dorinţa lui Bruno de a lupta s-a stins complet, iar comportamentul său rănit şi deprimat l-a transformat într-un patruped „nedorit” pentru adopţie.

Angajaţii adăpostului l-au ascuns pe Bruno într-un grajd pentru a-l salva de la eutanasie.

I-au spus povestea tristă pe site-urile de social media, şi astfel, oamenii au aflat circumstanţele total nefericite care l-au adus în această stare. Datorită mai multor cereri de adopţie, Bruno şi alţi câţiva câini au fost salvați de la moarte!

După ani de traumă, Bruno a înţeles că în sfârşit viaţa lui urma să se schimbe. Pentru prima dată dintr-un lung şir de ani, Bruno s-a simţit în siguranţă!

Bruno a cunoscut pentru prima dată sentimentul dragostei. Şi-a îmbrăţişat mama adoptivă şi fratele canin în grădina căminului său permanent, bucuros că are parte de aprecierea și liniștea pe care o merită!