Sari la conținut
Home » Prietenia specială dintre o țestoasă și patru cățeluși! Toți au fost orfani, salvați de noua lor stăpână

Prietenia specială dintre o țestoasă și patru cățeluși! Toți au fost orfani, salvați de noua lor stăpână

  • de
cățeluși

Prietenia specială dintre o țestoasă și patru cățeluși! Toți au fost orfani, salvați de noua lor stăpână. где оформить потребительский кредит

Totul s-a petrecut în California!

Totul a început când un bărbat din Corona, California, a găsit patru căţeluşi abia veniţi pe lume pe proprietatea sa. Aşa că i-a luat într-o cutie şi a plecat în căutarea unei case noi pentru cei mici.

animale de companie

Potrivit thedodo.com, spera că acolo puii îşi vor găsi pe cineva care să aibă grijă de ei. Și nu este vorba despre un câine sau un om așa cum ați putea crede, ci de o broască țestoasă uriașă numită Goliat. Aşadar, voluntara de la adăpost s-a gândit că ar fi o idee minunată să-i facă cunoştinţă ţestoasei de 36 de kilograme cu cei patru noi membri ai familiei la.

câine

Între el şi cei patru prieteni blănoşi, se prefigura o legătură puternică şi eternă.

teștoasă alături de căței
teștoasă alături de căței

Cu toate acestea, Andrea nu era sigură că lucrurile se îndreaptă în direcţia corectă, aşa că în primele câteva zile a crezut că Goliat va fi reticent cu noii veniţi.

cățeluși
cățeluși

Andrea a spus că îi va păstra pe toţi, deoarece sunt foarte fericiţi împreună şi îşi petrec tot timpul jucându-se cu cel mai bun prieten al lor, Goliat.