Sari la conținut
Home » Povestea uimitoare a unui pinguin care străbate 8000 de km anual! Motivul din spatele acestei decizii este uimitor

Povestea uimitoare a unui pinguin care străbate 8000 de km anual! Motivul din spatele acestei decizii este uimitor

Povestea uimitoare a unui pinguin care străbate 8000 de km anual! Motivul din spatele acestei decizii este uimitor.

Pinguinul se întoarce în fiecare an la bărbatul care l-a salvat!

Un fost pescar şi un pinguin Magellan foarte simpatic sunt următorii protagoniști din următoarea poveste adorabilă. Totul a început atunci când pinguinul a decis să facă un gest cu totul impresionant.

Bărbatul nu şi-ar fi imaginat că viitorul le va oferi ocazia de a stabili o relaţie de prietenie cu adevărat unică!

Când Joao Pereira de Souza l-a salvat, Dindim, pinguinul în cauză, se afla chiar pe plaja din faţa casei sale de lângă Rio de Janeiro. Era acoperit cu petrol, supravieţuind unei situaţii evident critice şi dificile.

Când Joao a încercat să elibereze pinguinul în mare, timp de o săptămână acesta nu a vrut să plece.  De fapt, animalul nu numai că s-a întors la omul care îl salvase, dar a decis imediat că este timpul să-l urmeze pe Joao la el acasă.

Cu toate acestea, nu este dificil să ne imaginăm surpriza pescarului când, după câteva luni, l-a văzut pe Dindim întorcându-se pe plajă de unde plecase. Dindim a călătorit o distanţă de aprox. 8000 km, înotând spre Brazilia de pe coastele din Chile şi Argentina, unde pleacă în perioada de împerechere.

El se aşează lângă Joao, aşteaptă să fie hrănit, se alintă şi adoptă multe alte comportamente de „animal de companie”.

Povestea uimitoare a unui pinguin