Povestea incredibilă a lui Lazarus. Aflaţi ce i s-a întâmplat, este ŞOCANT! La momentul salvarii, Lazarus, un Ciobanesc de Pirinei, avea 16 kg de blana încâlcită.

Lazarus a fost descoperit de un cuplu care fusese rugat sa-l hranească. Cei doi au fost șocati cand au vazut starea in care se afla animalul. Acesta avea blana atat de incalcita incat abia mai putea merge.

Citește și:

Organizatia pentru protectia cainilor, ”Big Fluffy Dog Rescue” a ajutat la toaletarea lui Lazarus, care a plecat de la ”frizer” cu aproape 16 kilograme mai usor.

Membrii organizatiei au fost uimiti de faptul ca Lazarus a supravietuit chinului prin care a trecut. Medicii veterinari i-au fost tratate iritațiile de pe piele si problemele grave pe care le avea la urechi, iar cateva tumori mici au necesitat investigatii. Anii petrecuți sub un morman de blană i-au slabit muschii.

Citește și:

Stapanul lui patrupedului a fost de acord să renunte la el, asa ca atunci cand se va reface, catelul va fi dat unui iubitor de animale. Lazarus este acum îngrijit de Amanda Brooke Charsha-Lindsey, care a publicat pe Facebook imaginile cu câinele.

”Laz, abia am inceput, prietene”, a scris aceasta in mesaj.
Setari cookie