Sari la conținut
Home » Povestea emoționantă a unei pisici loiale! Nu a vrut să își părăsească „tatăl” grav bolnav

Povestea emoționantă a unei pisici loiale! Nu a vrut să își părăsească „tatăl” grav bolnav

Povestea emoționantă a unei pisici loiale! Nu a vrut să își părăsească „tatăl” grav bolnav.

O nouă dovadă de empatie din partea animalelor de companie!

Următoarea întâmplare ne demonstrează din nou, faptul că, animalele de companie pot simți atunci când ceva nu este în regulă.

Pe nume Kelly Nugent, o femeie şi-a făcut rapid bagajele şi a plecat de la Miami la New York, luând cu ea două pisici minunate,  după ce a auzit că tatăl ei urma să înceapă terapia împotriva unei forme de cancer.

Potrivit thedodo.com, pe lângă bagajele sale obişnuite, Kelly a luat cu ea şi pe cele două pisici, dintre care una şi-a arătat imediat adevărata natură odată ce s-a obişnuit în noua ei casă: rămânând tot timpul aproape de tatăl lui Kelly.

Una dintre ele, pe nume Potato a fost întotdeauna alături de el şi îl sprijină în orice moment al zilei, cu afecţiune şi alintări, aşa cum doar o pisică o poate face.

După doar două săptămâni, pisica Tato părea să-şi fi dat seama că ceva nu este în regulă cu tatăl lui Kelly şi, de asemenea, părea că şi-a asumat brusc marea responsabilitate de a-l îngriji:

„Este cel mai dulce lucru pe care l-am văzut vreodată, pentru că ştiu că Tato a simţit că ceva nu este în regulă şi că tata are nevoie de ajutorul lui”, a spus Kelly, adăugând:” El îi stă întotdeauna în preajmă şi se comportă de parcă: ‘Aceasta este treaba mea acum. Îmi pasă de tine’. Pe scurt, parcă ar şti”.

Nu este uşor să faci faţă chimioterapiei, atât din punct de vedere fizic, cât şi psihic, dar Tato are grijă de „noul” său proprietar într-un mod impecabil.

Povestea emoționantă a unei pisici loiale