Sari la conținut
Home » Pompierii au salvat un cățeluș căzut într-un canal și două pisici aflate pe un acoperiș!

Pompierii au salvat un cățeluș căzut într-un canal și două pisici aflate pe un acoperiș!

Pompierii au salvat un cățeluș căzut într-un canal și două pisici aflate pe un acoperiș!

Continuă intervențiile de succes a pompierilor români pentru salvarea animalelor aflate în dificultate!

Sfârșitul de săptămână nu a reprezentat pentru toată lumea un nou weekend de relaxare! Pentru pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Cpt. Dumitru Croitoru” al judeţului Sibiu, peste 130 de solicitări venite pe numărul unic de urgență 112, au oferit ocazia de a demonstra din nou profesionalismul și devotamentul acestora în lupta cu rezolvarea diferitelor probleme. De asemenea, în această perioadă peste 100 de persoane au primit asistență medicală de urgență din partea echipajelor de prim-ajuor medical calificat SMURD.

Însă, dintre aceste apeluri, două dintre ele au marcat misiuni de salvare a unor animale aflate în dificultate.

Pompierii au salvat noi vieți!

Prima intervenție a fost vineri, când pompierii militari ai Secției Mediaș au fost solicitați să intervină în municipiul Mediaș pentru salvarea unui câine căzut într-un canal colector de apă pluvială adânc de câțiva metri. Pompierii l-au scos în siguranță, fără probleme.

Sâmbătă, pompierii din Sibiu au fost chemați să intervină în municipiul Sibiu, str. Reșiței, pentru salvarea a două pisici de pe un acoperiș. Aceștia au intervenit cu autospeciala de salvare și intervenție la înălțime, însă la vederea pompierilor cele două pisici s-au speriat și au coborât singure.