Sari la conținut
Home » Salvarea emoționantă a unui cățel blocat pe un acoperiș! Patrupedul era la un pas să moară de foame

Salvarea emoționantă a unui cățel blocat pe un acoperiș! Patrupedul era la un pas să moară de foame

Salvarea emoționantă a unui cățel blocat pe un acoperiș! Patrupedul era la un pas să moară de foame.

Povestea tristă a cățelului prins pe un acoperiș!

Povestea unui biet câine care a reuşit să fie eliberat datorită insistențelor oamenilor din comunitate a impresionat pe toată lumea. Totul s-a petrecut în Columbia, mulțumită intervenției Poliției Naționale Columbiene.

Scott este un Labrador bătrân care şi-a petrecut întreaga viaţă încuiat pe acoperişul unei case din Valle del Cauca, Columbia.

Din fericire, cazul său a ajuns în atenţia „Fundação Una Amiga”. Aceştia au acţionat apoi pentru a-i oferi câinelui toată atenţia pe care o merită.

Ajuns la vârsta de 14 ani, Scott şi-a trăit viaţa în condiţii deplorabile.

Scott era practic doar piel şi os, fiind profund afectat de viața grea pe care a fost nevoit să o trăiască. Prin intermediul paginii sale de Facebook, organizaţia a anunţat salvarea emoţionantă a căţeluşului.

„Mulţumită lui Juan Sebastián Vidal şi oamenilor care au ajutat la salvarea acestui mascul de 14 ani, el a fost deja transferat la sediul nostru, unde vom face tot posibilul să-l tratăm cu multă dragoste”.

Odată ajuns la clinică veterinară, medicii l-au consultat şi i-au dat diagnosticul. Din păcate, malnutriţia sa atinsese un prag critic şi trebuia să urmeze un tratament îndelungat înainte de a-şi găsi un cămin permanent.

„Câinele a fost dus la Happy Pet Veterinary unde a fost consultat cu atenţie de Dr. Claudia Paris şi i-au fost efectuate mai multe teste, la care am ataşat rezultatele. Este grav subnutrit, anemic şi prezintă Hipoalbuminemie. Toate acestea cauzate de o slabă dietă şi neglijare. Acum este la Fundaţie, unde va rămâne cât va fi necesar până când îşi va reveni complet”.

Salvarea emoționantă a unui cățel