Sari la conținut
Home » Polițiștii de la Protecția Animalelor au salvat o căprioară rănită! Ea se afla pe DN 11A

Polițiștii de la Protecția Animalelor au salvat o căprioară rănită! Ea se afla pe DN 11A

Polițiștii de la Protecția Animalelor au salvat o căprioară rănită! Ea se afla pe DN 11A.

Intervenție rapidă a salvatorilor!

Pentru polițiștii din cadrul structurii pentru Protecția Animalelor, un apel care anunța o căprioară rănită pe DN 11A a dat startul unei adevărate misiuni de salvare. Totul s-a petrecut în apropierea comunei Homocea.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea a anunțat faptul că, animalul sălbatic a fost transportat la Centrul pentru Reabilitarea Faunei Sălbatice ACDB de la Petreşti,

„Sâmbătă, o femeie care se deplasa pe DN 11A a apelat 112 şi a sesizat faptul că pe sensul Adjud – Podu Turcului, în apropiere de comuna Homocea, a observat o căprioară ce părea rănită, posibil acroşată de un vehicul. Alături de poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Adjud, au intervenit imediat colegii de la Protecţia Animalelor, iar căprioara a fost găsită la aproximativ 400 metri de DN 11A, într-o lizieră de arbuşti”, a precizat IPJ Vrancea.

Potrivit sursei citate, la faţa locului au fost prezenţi paznici de vânătoare, precum şi medicul veterinar din cadrul ACDB Vrancea.

Polițiștii de la Protecția Animalelor

După evaluarea stării clinice, căprioară a fost transportată la Centrul pentru Reabilitarea Faunei Sălbatice ACDB Petreşti pentru mai multe investigaţii, iar ulterior, în funcție de starea ei de sănătate, va fi eliberată în natură.