Sari la conținut
Home » Pisica care adoră să meargă la școală. Are propria fotografie în anuarul școlii și „este un exemplu pentru elevi”

Pisica care adoră să meargă la școală. Are propria fotografie în anuarul școlii și „este un exemplu pentru elevi”

Pisica care adoră să meargă la școală are propria fotografie în anuarul școlar. Este o pisică dezinvoltă, care toată ziua își face apariția la o școală din localitate, în nordul Țării Galilor, alături de ceilalți elevi, iar școala a dorit să imortalizeze acest fapt inedit prin câteva fotografii profesionale, într-un studio foto, realizate acestei „eleve conștiincioase”.

Felina îndrăgostită de sistemul de învățământ a făcut tot posibilul pentru a „da un exemplu de prezență” elevilor școlii din localitatea unde ea trăiește. Drept răsplată, Ziggy a făcut o ședință foto profesională pentru albumul școlar.

Profitând de ocazia că se afla la școală în ziua ședinței foto de anuar, patricipă alături de elevii școlii, iar oamenii nu au ezitat să o pozeze, și-au dorit să imortalizeze aceste momente. Pisica Ziggy a pășit cu îndrăzneală în studioul fotografic, iar, pe deasupra, le-a demonstrat celor prezenți că știe să pozeze.

Pisica a fost dezinvoltă în fața aparatului de fotografiat

Este ca și cum ar fi fost născută în fața obiectivului, pozează cu seninătate într-un cadru cu fața la aparatul de fotografiat, iar în celălalt privind evaziv în depărtare.

Stăpâna pisicii, Emma Roberts, în vârstă de 45 de ani, își luase cele două fetițe, Megan și Chloe, pentru a pleca la școală în ziua realizării fotografiilor, dar a fost surprinsă să primească, ulterior, fotografii și cu felina de la ședința foto, despre care, inițial, nu știuse că a participat și ea.

A treia a fost o fotografie a lui Ziggy, superba lor pisică cu blănița, o combinație de alb și roșcat, care are obiceiul de a se strecura în școală alături de fetele Emmei.

Emma a spus: „Chloe mi-a înmânat scrisoarea și mă așteptam să fie fotografiile ei.

„Dar apoi, când m-am uitat, am râs în hohote, la fel ca și celelalte mame care stăteau lângă mine.

„Am întrebat-o ce se întâmplase și mi-a spus că pur și simplu a sărit pe masă. Nu a avut nevoie de nicio încurajare, pur și simplu s-a urcat acolo pentru o fotografie.

Felinei nu-i displace nici drumul spre școală

Pisica care adoră să meargă la școală , Ziggy, face o călătorie de câteva minute spre școală, nu este un simplu salt peste gard, plimbarea durează aproximativ 10 minute și este una pe care a făcut-o pentru prima dată în 2019, dar îi place, se simte bine știind că urmează să ajungă la școală.

Felina Ziggy, în vârstă de patru ani, este și o prezență constantă în zona terenurilor de joacă ale școlii din Flintshire, în nordul Țării Galilor, atât de mult încât și-a câștigat dreptul de a se fotografia cu elevii.

„Școala tocmai a acceptat-o și se duce acolo cu fiecare ocazie. Este acolo în fiecare zi.”

„Doarme pe biroul directorului, pe teancurile de cărți și intră în fiecare clasă. Se plimbă chiar și pe hol atunci când au loc adunări.”

Directorul școlii, Mark Biltcliffe, a declarat că a acceptat-o la școală, întrucât era „imposibil” să țină felina departe.

El a spus că Ziggy „este un exemplu pentru elevi”, deoarece prezența ei este foarte bună. Pe de altă parte, Mark mai adăugat că: „Este dificil să ții o pisică departe de incinta școlii, chiar dacă ai vrea, dar din fericire este una dintre cele mai drăguțe pisici pe care le-am întâlnit vreodată.

Se crede un elev, așa că este potrivit să aibă propria fotografie. Cred că va fi pusă la avizierul personalului.

Odată a stat pe pervazul de sus al rafturilor din biroul secretarei și se pare că s-a strecurat în al meu, s-a așezat pe scaun și a adormit.

Nu am urmărit să avem o pisică sau un câine în școală, a fost alegerea ei”.