Sari la conținut
Home » Video. Stăpâna s-a deghizat într-o pisică uriașă pentru a-și speria felinele. Reacția animăluțelor este de-a dreptul virală

Video. Stăpâna s-a deghizat într-o pisică uriașă pentru a-și speria felinele. Reacția animăluțelor este de-a dreptul virală

Din cuprinsul articolului

Stăpâna s-a deghizat într-o pisică uriașă pentru a testa reacția felinelor sale. Totul a fost filmat și postat pe TikTok, reușind să adune zeci de milioane de vizualizări. În imagini, este surprinsă o femeie care poartă un costum de pisică, fiind vorba despre o farsă pregătită pisicilor sale cu scopul de a le speria.

La începutul videoclipului apare femeia, având fața acoperită cu o mască cu înfățișare de pisică și este îmbrăcată cu un costum negru, în timp ce stă pe covor, după canapea, ascunsă de pisici.

În același timp, prietenul femeii este lângă ea și filmează tot momentul, timp în care desface o pungă cu mâncare pentru pisici cu scopul de a le ademei în mijlocul sufrageriei, acolo unde se află cei doi.

În următoarea secvență, cele două feline, cu blănițele în alb și negru, vin în fugă spre stăpânul care a desfăcut punga, cu speranța că vor primi o gustare.

Pisicile s-au speriat foarte tare

Imediat cum au ajuns în mijlocul sufrageriei, pisicile au dat nas în nas cu o pisică uriașă, timp în care ele s-au speriat foarte tare, sărind una peste alta și luând-o la fugă spre bucătărie pentru a se ascunde după mobilă.

Amândoi stăpânii au pufnit în râs, iar felinele nu știau ce se întâmplă, uitându-se mirate la amândoi. „Pentru toți cei care s-au îngrijorat cu privire la felinele mele, ele sunt foarte bine. Au primit o mulțime de gustări și îmbrățișări și nu au rămas cu nicio traumă.”, a adăugat stăpâna în secțiunea de comentarii a videoclipului postat pe contul de TikTok.

Clipul, postat pe platforma de socializare TikTok, a adunat peste 40 de milioane de vizualizări, 4,4 milioane de aprecieri și zeci de mii de comentarii.

Mulți internauți au menționat că secvențele i-au amuzat teribil: „Am nevoie de masca asta! Am râs cu lacrimi”, „Efectiv nu mai știau unde să se ducă”, „Nu-mi vine să cred cum au reacționat”, „Sunt atât de amuzanți”.

Stăpâna s-a deghizat într-o pisică uriașă pentru a-și speria felinele, dar și pentru a se amuza de reacția lor, lucru care nu a întârziat să apară, rezultatul fiind exact acela pe care și l-a propus, amuzament la cote maxime.

@ladyamora

spooky season #catsoftiktok #cats #scaredycat #IKnowWhatYouDid #MakeItCinematic #funny #funnycat

♬ original sound – Krista LC