Sari la conținut
Home » Videoclip emoționant cu un tânăr care își sărbătorește câinii cu un tort și lumânări!

Videoclip emoționant cu un tânăr care își sărbătorește câinii cu un tort și lumânări!

  • de
câinii

Videoclip emoționant cu un tânăr care își sărbătorește câinii cu un tort și lumânări!

Tânărul plânge din cauza greutăților vieții, însă este bucuros că are alături câinii săi loiali!

Povestea următoare este una extrem de emoționantă, și a început acum câteva zile în momentul în care un tânăr fără adăpost a fost filmat pe scările unui oraș din Columbia. Ceea ce a atras atenția tuturor a fost însă modul în care acesta își trata animalele de companie, doi căței loiali.

Pe numele său José Luis Matos, tânărul în vârstă de 25 de ani trăiește pe străzi, din puținul pe care îl primește de la trecători sau din munca pe care o depune într-o piață locală. Însă, un simplu gest avea să îi schimbe complet viața.

El a fost surprins în momentul în care tăia un tort decorat cu două lumânări, oferind fiecărui câine câte o felie. Cei doi câini, pe nume Nena și Shaggy poartă „pălării aniversare”, dovadă că acest gest a fost unul gândit și pregătit în mod detaliat. Potrivit cotidianului local La Stampa, tânărul cântă celor doi câini „La mulți ani”, și îi îmbrățișează cu multă dragoste.

„Câinii sunt viața pentru mine. Ei sunt familia mea, îi văd, îi mângâi și ei sunt compania mea. Îi iubesc”, a declarat José.

Din imagini se poate observa emoția tânărului, care este conștient de dificultățile cu care se confruntă în viață, însă nu ezită să își arate afecțiunea față de cei doi prieteni care îi sunt alături în fiecare zi.

Din fericire pentru el, videoclipul a dus la o strângere de fonduri pentru tânăr, acesta primind haine noi, un telefon mobil, un loc de muncă și chiar o locuință în care să înceapă o nouă viață.