Sari la conținut
Home » Imaginea emoționantă a unei cățelușe care își așteaptă familia la ușa adăpostului!

Imaginea emoționantă a unei cățelușe care își așteaptă familia la ușa adăpostului!

  • de
cățelușe

Imaginea emoționantă a unei cățelușe care își așteaptă familia la ușa adăpostului!

Abandonată într-un centru pentru animale, soarta unei cățelușe avea să se schimbe complet!

Pentru Baby, o cățelușă abandonată în centrul pentru animale „Griffin Pond” din Pennsylvania, viața s-a schimbat complet când nu și-a mai văzut familia în fiecare zi. Părea greu de înțeles motivul pentru care a fost lăsată într-un loc cu totul necunoscut, asta mai ales din pricina faptului că are o personalitate adorabilă.

Mulțumită unei fotografii făcute de un voluntar al adăpostului, povestea a ajuns în mediul online, iar totul avea să se schimbe cât de curând.

animal de companie în adăpost

Chiar dacă a avut unele dificultăți de adaptare, cățelușa era pregătită să își găsească o nouă familie.

„Aţi putea spune că era cu siguranţă nervoasă şi disperată în acest mediu nou pentru ea”, a spus Ashley Wolo, directorul executiv al Griffin Pond Animal Shelter. „Imaginea în care Baby se agaţă de uşă arată de parcă ar fi aşteptat să intre proprietarul ei. A fost un moment cel puţin emoţionant.”

fericirea unei cățelușe
fericirea unei cățelușe

Căţeluşa s-a înţeles atât de bine cu ceilalţi câini de acolo încât voluntarii au fost de acord pe loc să rămână, dar asta nu a durat mult deoarece o familie a decis să o adopte.

„Există atât de mulţi câini în adăpostul nostru, aşa că fac multă gălăgie, lucru care este stresant”, a spus Wolo. „Când Baby se afla în afara adăpostului, era un câine total diferit. Îi plăcea să se joace, îi plăcea să alerge.”

„S-a dovedit a fi câinele perfect din momentul în care am adus-o acasă”, au declarat noii părinţi ai lui Baby. „S-a comportat de parcă ar fi fost aici dintotdeauna. Baby are maniere bune la masă şi se comportă excelent şi când ieşim la plimbare cu lesa.”