Sari la conținut
Home » O cățelușă abandonată este salvată după ce urmărește o ambulanță!

O cățelușă abandonată este salvată după ce urmărește o ambulanță!

  • de

O cățelușă abandonată este salvată după ce urmărește o ambulanță!

Angajații au decis să adopte o cățelușă adorabilă!

Cazul Sirenei, o căţeluşă cara a rămas fără adăpost după ce a fost abandonată pe străzile din Evansville, Indiana (SUA).

Voinţa de neclintit a Sirenei i-a motivat pe paramedicii din ambulanţa „American Medical Response” să oprească şi să arunce o privire mai atentă pentru a înţelege ce se întâmplă.

Sirena a început să alerge disperată după o ambulanţă. Biata căţeluşă a fugit neobosită după vehicul preţ de câteva minute, de parcă ar fi ştiut că acolo sunt oamenii potriviţi care îi vor oferi o şansă.  A doua zi, au încercat să-i găsească proprietarul şi au căutat informaţii despre el apelând la comunitate, dar fără succes.

Echipa tocmai primea un apel de urgenţă când a observat câinele apropiindu-se de ambulanţă. Conştienţi de situaţie, paramedicii au decis să o ia cu ei.

Sirena nu avea microcip şi, după mai multe zile în care nimeni nu a venit să o revendice, tuturor le-a fost clar că prin gestul lor salvaseră o viaţă.

Lee Turpin, directorul serviciilor de urgenţă ale oraşului, a povestit că, pe măsură ce zilele treceau, căţeluşa a ajuns să câştige inimile tuturor celor din echipa de paramedici.

„[…] Toţi s-au îndrăgostit de ea şi unul dintre angajaţii noştri şi-a asumat responsabilitatea pentru îngrijirea ei”, a mărturisit Lee.

O cățelușă
O cățelușă

În cele din urmă, după două săptămâni, Sirena a fost adoptată de unul dintre paramedicii care îi oferiseră ajutorul. Nimic nu este mai frumos decât un asemenea gest.