Sari la conținut
Home » Îngrozită de ceea ce pot face oamenii, o cățelușă se ascunde într-un colț al camerei!

Îngrozită de ceea ce pot face oamenii, o cățelușă se ascunde într-un colț al camerei!

  • de
o cățelușă

Îngrozită de ceea ce pot face oamenii, o cățelușă se ascunde într-un colț al camerei!

O cățelușă a intrat în depresie după ce a dus o viață extrem de complicată!

O căţeluşă a primit unul dintre cele mai rele tratamente de la „familia” ei, însă din fericire, s-a trezit în siguranţă într-un adăpost, dar extrem de speriată de prezenţa oamenilor de acolo. Pe nume Gia, ea a ajuns la un adăpost din Texas, iar voluntarii şi-au dat seama imediat că ceva nu este în regulă cu ea.

animal de companie

Din fericire, Asociaţia DallasDogRRR, care se ocupă de unele dintre cele mai dificile cazuri, a intervenit şi, cu multă dragoste şi răbdare, a reuşit să îmbunătăţească situaţia Giei. Pentru a o face pe Gia să uite de frica de oameni, asociaţia a decis să o transfere într-un un cămin temporar în grija unui specialist, unde va locui o vreme şi va descoperi că în sfârşit este în siguranţă şi că nimeni nu-i va face rău.

cățel

Progresul căţeluşei este vizibil, dar ea este încă departe de avea curaj să iasă din adăpost şi de a întâlni alte fiinţe umane.

patruped

Comportamentul Giei faţă de alte animale este total diferit: îi place să se joace cu colegii ei de adăpost şi să alerge dintr-o parte în alta, ştie că prietenii ei cu patru picioare nu îi vor face niciodată vreun rău.

o cățelușă
o cățelușă

În următorul videoclip, pe care adăpostul l-a distribuit pe pagina sa de Facebook, biata Gia poate fi văzută în mod clar cum reacţionează. Deocamdată, când aude voci umane, se ascunde sub pat, însă se pare că aceasta este pe drumul cel bun, totul fiind doar o problemă de timp.

Cine ştie ce traume teribile trebuie să fi suferit pentru a avea o astfel de reacţie la mângâierile unuia dintre voluntari.