Sari la conținut
Home » După ce a adoptat cei mai în vârstă câini dintr-un adăpost, o femeie decide să le ofere cele mai frumoase clipe!

După ce a adoptat cei mai în vârstă câini dintr-un adăpost, o femeie decide să le ofere cele mai frumoase clipe!

  • de
câini

Din cuprinsul articolului

După ce a adoptat cei mai în vârstă câini dintr-un adăpost, o femeie decide să le ofere cele mai frumoase clipe!

Totul s-a petrecut în Carolina de Nord!

Pe nume Leslie, o femeie s-a deplasat la adăpostul de animale „Asheville Humane Society” din Carolina de Nord şi a întrebat care sunt acei câini care aşteaptă de cel mai mult timp să fie adoptaţi şi care au cea mai mare nevoie de îngrijiri speciale. Ea le-a promis lui Sam şi lui Brutus că vor avea o familie care îi va iubi şi îi va îngriji.

„Nu ne vine să credem! I l-am prezentat lui Leslie pe Sam. El a avut grave probleme medicale. A stat la noi timp de 6 luni, înainte să fie adoptat şi apoi să fie adus înapoi. Şi pe Brutus care suferă de anxietate severă de separare. El se află în grija noastră de aproape 5 luni, după ce fusese programat pentru eutanasiere.

câine
câine

Fiind conştientă de teama permanentă a lui Brutus de a fi abandonat, Leslie l-a asigurat pe bătrânul câine că nu va mai fi niciodată singur.

căței
căței

„Nimeni nu a putut să-şi reţină lacrimile atunci când personalul, membrii consiliului de administraţie şi voluntarii s-au adunat pentru a-şi lua rămas bun de la doi dintre prietenii blănoşi preferaţi”, a scris AHS.

câini adoptați
câini adoptați