Sari la conținut
Home » Pisica are al șaselea simț? Cum de simt felinele energia negativă

Pisica are al șaselea simț? Cum de simt felinele energia negativă

Pisică în sălbăticie; sursă foto: The Sprucepets,com

Întotdeauna am crezut că prietenii noștri felini sunt niște judecători minunați ai caracterului. Ele sunt superbe în a simți energia. Altfel spus, pisica are capacitatea de a simți o persoană rea?

Pisica ta nu este cea care să îți judece compasiunea morală, dar există ceva de spus despre pisici și despre modul în care simt oamenii – atât cei buni, cât și cei răi. Este adevărat că pisicile au abilitatea de a simți oamenii răi – și de a-i recunoaște și pe cei buni? Haideți să aruncăm o privire mai atentă.

Bărbat ține în brațe o ”mustăcioasă”; sursă foto: Dailypaws.com
Studiu despre bărbațiii care au pisici

În primul rând, cum se face că pisicile simt oamenii răi?

În afară de câini, precum și de cai, pisicile sunt maeștrii limbajului corporal. Și, dacă stai să te gândești, ce citesc detectivii atunci când interoghează un suspect limbajul corporal al acestuia! Gândiți-vă pentru o clipă la modul în care pisica dumneavoastră vede lumea. Pisica dumneavoastră este în permanență în gardă și este excepțional de reactivă.

Se pricepe de minune să simtă energia din încăpere și lucrurile din jurul ei. Răspunsul de luptă sau de fugă al pisicii este de neegalat. Dacă ceva le declanșează apărarea, vor fi întotdeauna pregătiți să fie în gardă în orice moment. Reflexele pisicii sunt cele care o protejează de orice pericol. Sunt, de asemenea, cele care o protejează de mișcările sau persoanele ciudate. Iar când vine vorba de emoții, pisicile pot simți cu siguranță emoțiile oamenilor, precum și ale altor animale.

Pisica mănâncă plastic; sursă foto: lovetoknowpets.com
pisica mănâncă plastic

Într-un studiu efectuat asupra pisicilor și a capacității lor de a simți emoțiile umane, s-a constatat că pisicile s-au comportat mai pozitiv atunci când stăpânii lor zâmbeau față de atunci când erau încruntați. Un alt lucru interesant nu este faptul că pisicile simt „oamenii răi” în sine, ci că au capacitatea de a sesiza energia unei persoane care nu este iubitoare de pisici.

Pisica și al șasele simț

Din păcate, există mulți oameni cărora nu le plac pisicile, indiferent de motiv. Iar, pisicile sunt judecători excelenți de caractere, în sensul că adesea știu să se ferească de persoanele care nu le plac. Dar, voi spune că, de multe ori, atunci când cineva „nu-i plac pisicile”, așa cum afirmă cu atâta vehemență, pur și simplu nu a întâlnit încă pe cea potrivită.

pisica într-o croazieră

Pisicile sunt atât de des judecate greșit și subapreciate. Dacă mai mulți oameni și-ar face timp să le înțeleagă, ar afla că lucrurile nu stau deloc astfel. Și, așa cum știe și persoana cu pisici, dragostea și încrederea lor se câștigă, nu se oferă. Cum se face că o pisică are al șaselea simț pentru a valsa direct spre casa perfectă?

Știm că pisicile au capacitatea de a simți multe lucruri. Iar oamenii sunt cu siguranță unul dintre ele. Pentru că, dacă unei pisici nu-i place ceva, atunci ar fi bine să crezi că există un motiv pentru asta. Pur și simplu, al șaselea simț al unei pisici este o parte inexplicabilă a ceea ce le face atât de unice. Și, mai presus de toate, unul dintre motivele pentru care le găsim atât de îndrăgite, potrivit catititudedaily.com.