Sari la conținut
Home » PetVet – Alege cea mai bună mâncare pentru pisici

PetVet – Alege cea mai bună mâncare pentru pisici

Pisica ta trage cu urechea? sursă foto: PetVet

Cu atât de multe opțiuni disponibile, nu este de mirare faptul că proprietarii de pisici nu știu ce brand și ce tip de hrană sunt cele mai bune pentru nevoile nutriționale ale felinelor. 

Din fericire, la PetVet, un magazin online dedicat animalelor, poți găsi doar sortimente de mâncare atent selecționate pentru pisici, care conțin ingrediente sănătoase.

Din rândurile următoare poți afla de ce este important să înțelegi nevoile nutriționale ale pisicilor și care este  mâncarea pentru pisici  ce le poate asigura.

Nevoile nutriționale ale pisicilor

Pisicile au nevoi nutriționale unice, care diferă de cele ale câinilor și ale altor animale. O informație esențială de la care poți porni în înțelegerea nevoilor de hrănire ale unei pisici este faptul că, dacă nu ar fi domesticite,

pisicile ar consuma exclusiv păsări, rozătoare și pești pentru a-și satisface nevoile nutriționale. Sunt așadar animale carnivore, ceea ce înseamnă că au nevoie de o dietă care să includă proteine de origine animală, grăsimi și nutrienți esențiali. Proteinele, acizii grași, vitaminele și mineralele de care are nevoie o pisica pentru a se dezvolta sănătos pot fi prezente atât în hrana umedă, cât și în cea uscată. 

Îți poți hrăni pisica cu ambele tipuri de mâncare, cu condiția să păstrezi un echilibru. De exemplu, dacă observi că pisica nu consumă suficientă apă pentru a se hidrata corespunzător, poți suplimenta aportul de mâncare umedă.

Cea mai bună mâncare pentru pisici: Branduri pe care te poți baza

 Am selectat două branduri de hrană pentru pisici pe care le poți găsi în magazinul online PetVet la prețuri foarte bune, raportate la calitatea oferită: Julius K9 și Wildfull. Iată care sunt motivele pentru care fiecare dintre ele se află pe lista noastră de recomandări de mâncare sănătoasă pentru pisici.

Julius K9 este un brand de hrană pentru pisici care oferă produse de înalta calitate, realizate cu ingrediente naturale. Produsele lor nu conțin conservanți, coloranți și arome artificiale. Mâncarea pentru pisici Julius K9 conține proteine de înaltā calitate de origine animală, cum ar fi pui, curcan și somon, pentru a satisface nevoile nutriționale ale pisicii. 

Există, de asemenea, opțiuni fără cereale pentru pisicile cu restricții alimentare. Un alt avantaj al hranei pentru pisici Julius K9 este faptul că produsele acestui brand sunt formulate pentru a satisface nevoile nutriționale ale pisicilor în diferite stadii de viață, de la pui la pisicile adulte. De asemenea, brandul oferă o gamā variată de arome, pentru a satisface chiar și cele mai pretențioase gusturi.

Wildfull este un brand de mâncare pentru pisici care oferă produse realizate cu ingrediente naturale, provenite din surse sigure. Fără conservanți, coloranți și arome artificiale, hrană pentru pisici Wildfull este încadrată în categoria super premium. Conține proteine de înaltā calitate din surse animale, cum ar fi pui și pește, pentru a oferi pisicii tale nutrienți esențiali.

La PetVet poți găsi mâncare pentru pisici Wildfull atât în varianta pentru pisici junior, cât și pentru pisici adulte, sortiment care ajută la menținerea sănătății blăniței și pielii felinelor, fiind special formulat în acest scop.

Indiferent de brandul ales, nu vei da greș cu sortimentele de la PetVet, care sunt alese cu grijă și fac parte din categoria de mâncare premium, ultra sau super premium. 

Trebuie să reții că hrănirea corectă a pisicilor este esențială pentru a te asigura că felinele duc o viață sănătoasă și fericită. Julius K9 și Wildfull sunt doar două dintre brandurile care acordă prioritate ingredientelor de calitate superioară și nutriției echilibrate. Descoperă-le pe celelalte în magazinul online PetVet și comandă chiar acum un sortiment potrivit pentru pisica ta!