Sari la conținut
Home » Patru ani de așteptare s-au transformat într-o revedere cu totul emoționantă! Patrupedul nu era de găsit

Patru ani de așteptare s-au transformat într-o revedere cu totul emoționantă! Patrupedul nu era de găsit

Patru ani de așteptare s-au transformat într-o revedere cu totul emoționantă! Patrupedul nu era de găsit.

Nimeni nu se gândea că totul va lua o întorsătură cu totul deosebită!

Povestea următoare a început în 2016, atunci când Michael Joy şi familia sa erau pe punctul de a pleca într-o călătorie. Totul a luat o întorsătură neobișnuită în momentul în care, cei trei câini ai lor s-au eliberat şi au fugit în necunoscut. Din fericire, doi s-au întors.

Potrivit thedodo.com, cel care lipsea a fost însă Sam, un adorabil patruped în vârstă de patru luni.

„I-am spus soţiei mele: ‘Hei, îl voi găsi pe acest câine’”, a declarat Joy într-un interviu. „Nu m-am oprit niciodată, am stat mereu cu ochii pe paginile adăposturilor pentru a vedea dacă apare.”

Joy a refuzat să creadă că Sam a plecat pentru totdeauna. A depus toate eforturile, călătorind prin Georgia şi sperând ca printr-o minune să-l găsească pe Sam.

Apoi, după aproape cinci ani de la dispariţia lui Sam, Joy a primit un apel neaşteptat de la City Dogs Cleveland. Fata de la telefon a spus:

„Îl avem pe Sam”.

După ce a confirmat trasăturile animalului, Joy a întrebat unde ar putea veni să-şi recupereze vechiul prieten. Salvatorii au reuşit să-l identifice pe Sam când l-au scanat pentru un microcip în timpul unui examen medical.

În cele din urmă, totul a mers bine pentru acest câine pierdut şi stăpânul său care nu şi-a pierdut niciodată speranţa că în cele din urmă îşi va regăsi animalul de companie mult iubit.

Patru ani de așteptare