De 8508 Vizualizari

Odata EROI, acum POVARĂ! Trei câini polițiști sunt scoși la vânzare. Uite cât costă

Odata eroi, acum povară! A venit rândul altor trei câini polițiști să fie scoși la vânzare, pentru că… sunt prea bătrâni să mai servească patria.

Potrivit ştirileprotv.ro, Inspectoratul Prahova scoate la vânzare trei câini polițiști , însă până acum nimeni nu s-a arătat interesat să-i cumpere.

Din păcate, un ciobănesc german în vârstă de 11 ani, dresat să-şi apere stăpânul chiar cu preţul vieţii, costă doar 240 de lei, iar Taz şi Hercule, în vârstă de 11 ani, trebuie să iasă la pensie. Ei sunt frați și fac parte dintre cei trei câini de insotiere, intervenţie şi patrulare ce şi-au încheiat serviciul la inspectoratul de poliţie Prahova.

În toți acești ani, cei doi căței  au strâns în palmares numeroase misiuni importante. Taz se laudă cu prinderea unui evadat în timp ce Hercule a ajutat la căutările prin pădure în cazul unor persoane dispărute. Ambii au asigurat liniştea la meciuri de fotbal şi proteste.

Valentin Arsene, Instructor: “Tot ce înseamnă intervenţie la anumite scandaluri sau conflicte, toate sunt periculoase şi mergem cu câinii; a găsit geacă cu biletul unde trebuia să ajungă evadatul .”

Acum, câinii pe care poliţia nu-i mai poate folosi, au nevoie de un alt stăpân. Licitaţia de vânzare a pornit de la 400 de lei pentru fiecare exemplar, dar nimeni nu s-a prezentat la prima rundă. Mâine poliţiştii mai fac o încercare, cu un nou preţ de start: 240 de lei.

Subinspector Marian Popescu, Purtătorul de cuvânt al IJP Prahova: „Sunt câini educaţi, sunt câini ascultători, sunt câini care chiar şi la vârstă această pot fi dresaţi pot fi de foarte mare folos într-o gospodărie sau locuinţă“.

Dacă nimeni nu se arată interesat, Taz va rămână în grijă instructorului sau. Acelaşi agent de poliţie lupta să îi găsească un cămin şi lui Hercule.

“Pentru mine e aproape sufletul meu, ţin la el mai mult că la colegi pentru că sunt zilnic cu el îmi desfăşor activitatea cu el, ieşim la plimbare împreună am fost chiar şi la grătar”, a spus Valentin Arsene, instructor.

Prin urmare, câinii ar putea fi oferiţi în mod gratuit unui om care le poate asigura o bătrâneţe liniştită.

Animal Zoo vă recomandă:

CÂINI POLIȚIȘTI, ÎN CĂUTARE DE CONDUCTORI

CÂINI POLIȚIȘTI, ÎN CĂUTARE DE CONDUCTORI
Alți 7 câini polițiști sunt scoși la vânzare….Cel mai mare preț de pornire este 3.021,67 lei, pentru un …metis!
Cainii politisti scosi la licitatie, la Constanta, si-au gasit stapani!
Cainii politisti, Athos si Lepac au salvat un minor surdo-mut
09 Feb, 2015 la 1:13 pmModifica

4 Comentarii

 1. Locuiesc in cartier rau famat dintr-un oras mare. In trecut am avut probleme cu vecinii tigani. Am un caine lup fara cine stie ce dresaj. De cand am cainele nu mai incui poarta si usile, e inutil. Lupanul de 65 de kg stie ce are de facut cu persoanele care nu se opresc la prima somatie

 2. Cel din imagine este Dingo, a lucrat pentru Politia Capitalei, a fost scos la licitatie publica si a fost cumparat de partenerul lui. Acum se bucura de o viata mult mai relaxanta

 3. un cititor oarecare spune:

  Ar ttebui sa existe o lege animalelor cu statut special statul sa le asigure o batrinetr linistita,nu sa ii vanda acum cind sint batrini sau folosit de ei 11 ani si acum gata nu mai au nevoie.Speranta de viata la un ciobanesc german este in medie de 12 -15 ani deci sint batrini la 11 ani.

 4. marius racoti spune:

  distractiva este ideea ca militia vrea bani pentru acesti caini. economie de piata deh!!
  io „le asigur batranete linistitita la toti trei”.
  conditiile sunt:
  1. fara boli incurabile mai ales displazie de sold.
  2. vine militia si-i aduce la mine-n batatura (poate sa faca si-un „site survey” in prealabil)
  3. aia cu „lege a animalelor cu statut special ” este de bun simt.
  4. aia cu „ce face ong-uriili ” este de parasute.

  simplu nuu?

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X