De 3866 Vizualizari

Alți 7 câini polițiști sunt scoși la vânzare….Cel mai mare preț de pornire este 3.021,67 lei, pentru un …metis!

 

A venit rândul altor câini polițiși să fie scoși la licitație – pentru că….sunt prea bătrâni ca să mai fie eficienți sau, din diferite alte motive!

Potrivit ordinea.ro, periodic, Inspectoratul Județean de Poliție Constanța scoate la vânzare câini polițiști. Uneori aceștia sunt licitați, așa cum arătam mai sus, ori pentru că sunt prea bătrâni pentru munca de poliție, ori din diferite alte cauze…

”Sunt câini sănătoși dar care nu mai corespund muncii de Poliție! Nu, nu este vorba despre pensionari, sunt câini tineri”, a declarat, în acest caz, pentru sursa menționată anterior, purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța, Carmen Șerbănescu. Prin urmare, pe 26 septembrie a.c., va avea loc prima etapă privind vânzarea prin licitația publică deschisă cu strigare, în vederea valorificării a șapte câini de serviciu.

Este vorba despre 5 câini ciobănești germani (patru masculi și o femelă), un câine din rasa Malinois (femelă) și un câine Metis, femelă.

Prețurile cu care acești câini sunt scoși la vânzare sunt de diferite. Spre exemplu, arată obiectiv.ro, un ciobănesc german, născut în 2009, costă 304,02 lei, cel de-al doilea, născut tot în 2009, are prețul de 805,56 lei, cel de-al treilea, care are doar trei ani, costă 1.262,38 lei, cel de-al patrulea costă 300 de lei (și este născut în 2006), iar femela costă 1.032,52 lei. Mai departe – femela din rasa Malinois costă 1.496,04 lei și este născută în 2011, iar metisul, de patru ani, costă 3.021,67 lei.

Dacă vreunul dintre câinii scoși la vânzare nu va fi vândut după prima licitație, IPJ are dreptul de a organiza noi runde.

2 Comentarii

  1. De donarea catre oamenii cu dizabilitati , nu au auzit domnii politisti ? Daca-s dresati – asa cum banuiesc – acesti ciini sint o mina de aur pt oamenii orbi sau cu alte dizabilitati. In banii luati pe aceste patrupede sta bugetul Politiei Romane ?

  2. Nu va mai dati in stamba cu „donarea „asta..Cainele in sine,educatie lui,hrana lui au costat bani..Este normal sa se recupereze daca se poate macar o parte.Pe partea cu donarea.ar fi fost o treaba sa il doneze celui ce a lucrat cu el..insa,daca persoana nu doreste,din varii motive.este corect sa se incerce vanzarea lor.Mai lasati pomenile dracului de op parte..toata ziua la cersit..atat stiu Romani..pfui..

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X