De 1973 Vizualizari

Obsesia pentru fotografie era s-o coste viaţa: ce a păţit această tânără după ce a sărit bariera de la zoo

Obsesia pentru fotografie era s-o coste viaţa! O tânără din Arizona, America, a fost atacată și rănită de un jaguar, după ce a trecut de bariera de la o grădină zoologică pentru a-și face un selfie cu animalul sălbatic, relatează CNN.


Femeia s-a apropiat prea mult de gard, iar un martor a povestit totul: „Am fugit acolo și am văzut o fată lipită de gard, cu mâna prinsă în ghearele jaguarului. Se vedea clar că animalul își înfipsese ghearele în carne. Mama a aruncat o sticlă de apă în cușcă și i-a distras atenția jaguarului, care a lăsat-o în pace apoi pe femeie. Am reușit să o tragem înapoi și s-a prăbușit la pământ”, a povestit șocat Adam Wilkerson.

Pentru că erau puse bariere pentru siguranța vizitatorilor, reprezentanții grădinii zoologice au declarat căanimalul sălbatic nu va păți nimic din cauza acestui incident: „Vă promitem că nimic nu i se va întâmpla. Este un animal sălbatic, erau puse bariere pentru siguranța vizitatorilor. Nu este vina animalului dacă cineva trece de aceste bariere”.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X