De 3913 Vizualizari

Oamenii sunt niște GIGANȚI? Care este perspectiva din care ne văd PISICILE

Oamenii sunt niște GIGANȚI? Care este perspectiva din care ne văd PISICILE

Cei care iubesc pisicile trebuie să ştie că acestea ne văd diferit, mai exact ca pe un Guliver în ţara piticilor. Biologul britanic John Bradshaw a studiat timp de 30 de ani comportamentul felinelor. El ne explică modurile în care acestea acţionează în preajma oamenilor. Pisicile îşi văd stăpânii ca pe nişte fraţi mai mari care au intenţii bune.

85% din populaţia pisicilor este semi-sălbatică, deoarece oamenii nu au intervenit în procesul lor de imperechere. Din această cauză comportamentul lor faţă de noi este asemănător cu cel al mamelor acestora.

Nu vă îngrijoraţi! Legătura dintre mamă şi pui este foarte puternică la feline. Pisicile ne demonstrează prin comportamentul lor de tandreţe, afecţiunea faţă de noi.

Doctorul Bradshaw concluzioneză că pisicile aduc păsările şi şoarecii pe care i-au prins, pentru a arăta stăpânilor că hrana procurată prin propriile forțe este de o calitate superioară celei oferită de oameni.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X