Sari la conținut
Home » O transformare uimitoare a unui Husky aflat la un pas să moară de foame!

O transformare uimitoare a unui Husky aflat la un pas să moară de foame!

O transformare uimitoare a unui Husky aflat la un pas să moară de foame!

Un Husky a fost salvat de o viață îngrozitoare!

Pentru Rico Soegiarto, dragostea față de animalele de companie nu poate fi comparată cu nimic în lume. De origine din Bali, tânărul a decis să își dedice viața salvării animalelor de companie de pe stradă, care trec zilnic prin diferite probleme. Așa a fost și cazul următorului câine Husky.

Rico s-a hotărât să-i ofere bietei căţeluşe o a doua şansă şi a luat-o la el acasă.

„Nu ştiu ce era deosebit la ea”, a declarat Soegiarto pentru Bored Panda. „Este vorba despre suflet şi emoţie. Am găsit-o când mă întorceam acasă de la serviciu, era în mijlocul străzii.”

Veterinarul reuşit să-i trateze rănile şi l-a sfătuit pe Rico Soegiarto cu privire la hrana pe care trebuie să o primească câinele pentru a creşte în greutate.

Acum, după 11 luni, căţeluşa lui Rico este complet transformată.

„Îi place să fie mângâiată şi să mănânce o mulţime de prăjituri!” – mărturiseşte Soegiarto. „Şi este atât de sociabilă, încât mă îngrijorează uneori. Sunt mulţi hoţi în Bali.”

Acum, căţeluşa Husky a lui Rico Soegiarto este perfect sănătoasă şi în deplină siguranţă. Noul ei stăpân i-a dat un nume potrivit situaţiei prin care tocmai a trecut.

Soegiarto a publicat imagini cu procesul transformării lui Hope, iar acestea au ajuns în scurt timp virale. Cățelușa a primit numele Hope.

„Mai ţineţi minte câinele pe care l-am găsit acum 10 luni? Glisaţi spre stânga pentru a vedea schimbările”, a scris el în mesajul ce însoţeşte fotografiile.

Husky
Husky

Toată povestea a devenit imediat virală pe rețelele de socializare, oamenii din toată lumea lăsând o mulțime de comentarii și aprecieri. Tânărul a promis că va face tot posibilul pentru a ajuta orice suflet aflat în dificultate.