Sari la conținut
Home » Reacția adorabilă a unui Husky după ce este salvat de un pompier!

Reacția adorabilă a unui Husky după ce este salvat de un pompier!

  • de

Reacția adorabilă a unui Husky după ce este salvat de un pompier!

Un Husky nu își poate ascunde recunoștința față de un om cu suflet mare!

Reacţia unui câine Husky care îi mulțumește pompierului a reușit să impresioneze pe toată lumea, ea fiind o nouă dovadă a inteligenței de care pot da dovadă animalele noastre de companie.

Totul a început în momentul în care un câine a sărit pe o fereastră şi a ajuns pe acoperişul casei. Din fericire, ajutorul a sosit la timp şi totul s-a încheiat în cel mai neaşteptat mod. Câţiva vecini îngrijoraţi l-au văzut şi au decis să cheme ajutoare.

Câinele era preocupat să exploreze priveliştea oferită de locul în care se afla, dar când fereastra s-a închis, acesta nu a mai putut să se întoarcă în interior.

Un membru al departamentului de pompieri Wells s-a deplasat de urgenţă la adresa unde se afla câinele. Fereastra prin care ieşise s-a închis brusc în urma lui.

Adevăratul risc era ca patrupedul să se sperie şi să sară de la acea înălţime.

Ofiţerul de la departamentul de pompieri care s-a confruntat cu situaţia a scris cu o notă de umor:

„Chiar şi câinii trebuie salvaţi uneori! Acest patruped frumos a reuşit să ajungă pe acoperişul casei sale printr-o fereastră de la etaj”, se arată în mesajul publicat pe Facebook.

Husky
Husky

Salvarea a fost posibilă datorită efortului comun depus de pompierii şi poliţia din Wells Maine care nu au ezitat să împărtăşească momentul pe Facebook.

Însă cu adevărat unică s-a dovedit a fi reacţia plină de recunoştinţă pe care câinele Husky i-a arătat-o salvatorului său.