De 7952 Vizualizari

O să plângi ca un copil! O puma a atacat o căşeluşă Labrador. “Am auzit-o ţipând de durere” Din fericire, căţeluşa a scăpat cu viaţă

levi

 

 

Un adolescent a trecut prin cele mai terifiante clipe din viaţa lui. Îşi petrecea liniştit amiaza în casa sa, în oraşul Belcarra, Canada. În câteva secunde, băiatul pe nume Levi Sadler (16 ani) a trecut de la relaxare la panică totală, imediat ce şi-a auzit câinele, un labrador negru, urlând din toţi plămânii. A fugit la geam şi acolo a văzut o pumă doborând-o pe căţeluşa Lucy şi stângând-o cu dinţii de gât.

 

“Nu am gândit în acel moment, pur şi simplu am sărit afară pe geam şi am urlat cât am putut de tare la puma aceea să o lase pe Lucy în pace! Avea toată gura pe gâtul căşeluşei mele. Puma a plecat iar eu mă rugam ca Lucy să mai fie în viaţă”, povesteşte Levi Sadler. “Lucy s-a ridicat şi a venit spre mine”, mai spune tânărul care abia se abţine să nu plângă. “Îi curgea sânge aşa că am luat-o s-o duc în casă, dar puma s-a întors şi aproape că m-a secerat! Am simţit laba animalului trecându-mi pe lângă ureche. Ca să fiu sincer, am crezut că mi-a tăiat jugulara”, a mai spus adolescentul.

cougar 1

Băiatul a reuşit să fugă din calea pumei fioroase, sărind pe geam în casă.

 

Levi a suferit răni minore, pe când Levi a avut nevoie de peste 100 de copci.

cougar 2

Specialiştii au declarat pentru CBCnews că puma nu a avut inteţia să omoare câinele, pentru că dacă vroia asta, o făcea într-o secundă. Mai mult, atacurile pumelor sunt foarte rare în acea zonă. “Pisica uriaşă” nu a fost găsită, dar nici nu se crede că ea se va reîntoarce la casele oamenilor.

 

Tags:

7 Comentarii

  1. ce este atat de impresionant?

  2. La cate pisici omoara haitele de maidanezi seara de seara, trebuie sa se mai razbune si matzele :)

  3. La cate pisici sunt omorate in fiecare seara de haitele de maidanezi, trebuie si mâţele sa se razbune :)

  4. Ce idiot. Putea sa moara ca sa isi salveze cainele. Daca lua cu el ceva care sa poata fi folosit ca arma ar fi fost asa, dar mi se pare stupizenie.

  5. Idiot esti tu.

  6. Idiot esti tu

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X