Sari la conținut
Home » Un animal de companie cu totul neobișnuit! Pe cine a decis un cuplu să salveze dintr-o grădină zoologică

Un animal de companie cu totul neobișnuit! Pe cine a decis un cuplu să salveze dintr-o grădină zoologică

  • de

Un animal de companie cu totul neobișnuit! Pe cine a decis un cuplu să salveze dintr-o grădină zoologică.

Unii aleg un pisoi sau un câine drept animal de companie, în timp ce alţii fac alegeri cu totul impresionante!

Mariya şi Alexandr Dmitriev, un cuplu din Rusia, au decis să adopte o pumă grav bolnavă de la grădina zoologică din Saransk!

Potrivit thedodo.com, în momentul în care au preluat animalul sălbatic, acesta avea doar trei luni şi mare nevoie de îngrijiri, din cauza unor diferite boli.

Puma a ajuns să cântărească 40 kg şi trăieşte ca o „pisică mare” domestică!

Nimic nu i-a descurajat pe cei doi pentru a prelua acest caz, ei fiind convinși că gestul lor va salva o viață și va reprezenta o provocare în viață. L-au denumit „Messi”, și au început misiunea de a îngriji un animal de companie cu totul deosebit.

Iniţial, cuplul a contactat un dresor pentru animale sălbatice, dar lucrurile nu au funcţionat conform aşteptărilor, iar ulterior au apelat la un centru de dresaj pentru câini şi astăzi Messi răspunde la 10 comenzi diferite.

Messi este plimbat exact ca un câine, prin intermediul unui ham special. Potrivit lui Aleksandr, animalul este foarte prietenos şi se bucură să socializeze cu oamenii.

Pe Instagram, profilul dedicat maiestuoasei felinei a depăşit deja un milion de urmăritori, făcând din acest animal o adevărată vedetă a internetului.

Imaginile de mai jos exprimă cel mai bine legătura strânsă dintre cei doi și pumă, totul devenind un lucru obișnuit în viața celor trei.