Sari la conținut
Home » Surpriză uriașă pentru o femeie care a decis să salveze doi pui de pisică abandonați!

Surpriză uriașă pentru o femeie care a decis să salveze doi pui de pisică abandonați!

  • de

Surpriză uriașă pentru o femeie care a decis să salveze doi pui de pisică abandonați!

Unul dintre pui nu era ceea ce credea femeia că este!

Pentru Florencia Nobo, o femeie din Argentina, imaginea unor pisoi abandonați la marginea drumului nu a putut decât să o facă să acționeze pentru salvarea lor, ea fiind o iubitoare declarată a animalelor de companie. Împreună cu fratele ei mai mic, Florencia a decis să ducă cei doi pisoi la o clinică veterinară pentru a se asigura că sunt bine.

Totul pare doar o altă poveste fericită de salvare a unor animale aflate în nevoie, dar totul avea să se schimbe în curând!

Unul dintre „pisoi” creștea mai repede decât celălalt!

Lunile anului au trecut, iar femeia a observat un fenomen cu totul neobișnuit! Pisoii, ambii hrăniți în același fel, au avut parte de o creștere cel puțin ciudată, deoarece unul dintre ei se dezvolta mai rapid decât celălalt.

Surpriză uriașă! Unul dintre pisoi era un pui de pumă!

Cuprinsă de îndoială, tânăra a dus pisoiul înapoi la clinica veterinară, unde i s-a spus că nu este un motan ca toţi ceilalţi, este puțin mai „special”.

Medicii de la FARA (Fundaciòn Argentina de Rescate Animal) au confirmat că pisoiul salvat cu câteva luni mai devreme era de fapt un pui de pumă. Femeia a contactat imediat o rezervaţie naturală din Yerba Buena, predând animalul în grija voluntarilor de acolo

Povestea emoționantă a înduioșat o lume întreagă, iar acum puiul de pumă se află într-o rezervație naturală, fiind în mediul său normal de viață.