Sari la conținut
Home » O mamă leopard își învață puii cum să traverseze strada. Imagini emoționante cu aceștia. Video

O mamă leopard își învață puii cum să traverseze strada. Imagini emoționante cu aceștia. Video

O mamă leopard este văzută ajutându-și puii nou-născuți să traverseze strada. Totul se întâmplă în Parcul Național Kruger din Afica de Sud. Mașinile care erau în trece prin zonă au oprit să vadă acest moment deosebit, să îl imortalizeze, fiind o apariție extrem de rară a vieții sălbatice dăruită oamenilor.

Filmarea arată cum, înainte de a trece strada cu puii, leopardul își face apariția din tufișurile de la marginea drumului. Puii au fost reticenți în ceea ce privește traversarea străzii, dar mama lor a reușit să-i convingă să vină după ea, în timp ce mașinile erau oprite lângă ei, iar oamenii care se aflau în ele îi priveau cu bucurie.

Thinus Delport, în vârstă de 64 de ani, a avut ocazia să vadă această apariție incredibilă în care o mamă leopard și cei doi pui foarte mici ai săi traversau un drum la 6 km de Lower Sabie spre Crocodile Bridge. Thinus povestește pentru LatestSightings.com despre entuziasmul pe care l-a trăit când a fost martor la o astfel de apariție rară.

O familie care spera să vadă leoparzii, chiar a avut această șansă

„Dimineața devreme, eu și fiicele mele am plecat din tabără în căutarea leoparzilor. Erau convinse că nu există leoparzi în Kruger, întrucât niciuna dintre ele nu mai văzuse vreunul, spune Thinus Delport, însă cu toții au avut parte de o mare surpriză, la puțin timp ieșind din tufișuri o familie de leoparzi.

El spune că au nimerit într-un ambuteiaj în care câteva mașini erau staționate. Se părea că vizitatorii se uitau la o turmă de lei, când fiica sa a observat că în desișul din spatele vehiculului lor se afla o mamă leopard care încerca să își mute puii.

„A fost prima vizită a fiicei mele în Kruger și ea a fost prima care a scos camera video. Mă bucur că a făcut-o, pentru că eu m-aș fi simțit atât de emoționat, încât filmarea putea fi pur și simplu distrusă.

Am rămas și am urmărit cum mama a traversat mai întâi drumul pentru a se asigura că totul este în siguranță, înainte de a se întoarce pentru a-și încuraja puii să traverseze în siguranță.

„Aceasta a fost o apariție extrem de rară și nu prea ai ocazia să vezi o mamă leopard mutându-și puii când aceștia sunt încă atât de tineri.”