Sari la conținut
Home » O femeie a salvat un câine închis într-un apartament!

O femeie a salvat un câine închis într-un apartament!

O femeie a salvat un câine închis într-un apartament!

O decizie pe moment a dus la salvarea unui biet câine!

În Guangzhou (China), o familie neglijentă a decis să-şi lase câinele închis singur în apartament, fără mâncare sau apă.

Dar ceea ce oamenii trebuie să înţeleagă este că atunci când vine vorba de salvarea unei vieţi, a avea puţină voinţă este tot ce trebuie.

câine

Stăpânii au decis să plece în vacanţă şi animalul de companie a rămas cu scopul de a avea grijă de casă, dar viaţa bietului blănos era în mare pericol.

O vecină pe nume Xu a auzit plânsetele căţeluşului flămând şi a decis să-l ajute. Golden Retrieverul stătea singur în apartament de trei zile.

Xu a continuat să hrănească căţeluşul vecinilor încă şase zile până a reuşit să descopere unde se afla „proprietarii exemplari”.

Prima dată când doamna Xu l-a văzut în cadrul ferestrei apartamentului, a crezut că totul este în regulă, nefiind nimic ciudat în scenă, dar câteva zile mai târziu căţeluşul a continuat să ceară ajutor din apartamentul de alături.

Datorită spaţiului care separă o fereastră de cealaltă, femeia a avut ideea de a-i da mâncare câinelui cu ajutorul unui băţ. Drept urmare, Xu a legat nişte cârnaţi şi apoi un pet cu apă, special tăiat, pentru că blănosul să-şi potolească setea.

Pentru a-l hidrata eficient, Xu a făcut o tăietură în pet-ul de plastic pentru a servi drept castron de băut pentru câine.

câine
câine

Din cauza situaţiei create, administraţia clădirii de locuinţe a reuşit să ia legătura cu familia câinelui şi a intervenit prompt. Câinele suferea, iar proprietarii au permis în cele din urmă vecinilor să deschidă apartamentul şi să-l salveze.

Dacă nu ar fi fost doamna Xu, patrupedul ar fi avut un final trist.