Sari la conținut
Home » O revedere cu totul emoționantă! O femeie își găsește câinele pierdut cu ani în urmă

O revedere cu totul emoționantă! O femeie își găsește câinele pierdut cu ani în urmă

  • de

O revedere cu totul emoționantă! O femeie își găsește câinele pierdut cu ani în urmă.

Câinele a fost găsit într-un adăpost pentru animale din Ucraina!

Nimic nu poate fi mai frumos decât o revedere emoționantă cu animalele de companie mult iubite, mai ales după o lungă perioadă. Următorul patruped a fost găsit rătăcind pe străzi, fiind dus ulterior la un adăpost pentru animale.

Voluntarii de la adăpost i-au oferit câinelui hrană şi medicamente, apoi au depus toate eforturile pentru a-i căuta un cămin permanent.

Adăpostul a publicat o fotografie cu acest patruped pe pagina lor Facebook.

La numai două zile după publicarea fotografiei, o femeie a contactat adăpostul şi a spus că patrupedul seamănă cu prietenul ei dispărut.

„Îşi căuta câinele de doi ani”, a declarat Galina Lekunova, una dintre angajatele adăpostului, pentru The Dodo.

Câinele
Câinele

Era clar că patrupedul era nimeni altul decât Lord, câinele său!

„Ce zi fantastică de Luni, încărcată cu lacrimi de bucurie la primele ore ale dimineţii!”, au scris cei de la adăpost pe pagina lor Facebook. „În tot acest timp, proprietarii săi îl căutau, publicând fotografii pe grupuri. Şi în sfârşit l-au găsit – un adevărat miracol. Mulţumită postării dvs. câinele a fost văzut de un prieten de familie! Acesta i-a sunat pe proprietari, care s-au grăbit să-şi revadă comoara!”

Videoclipul care înfăţişează emoţionanta reuniune a devenit rapid viral, fiind vizionat de peste un milion de persoane. Toată lumea a fost impresionată de legătura specială dintre Lord şi proprietara sa.

„Acest câine a stat un moment şi apoi parcă a început să plângă după mama lui adoptivă ‘Mama!!!!! Chiar tu eşti? M-ai găsit!!!!’ Plâng de fericire când scriu aceste rânduri. Vă mulţumim că aţi reunit această familie”, a scris unul dintre utilizatorii care au vizionat imaginile.

Câinele
Câinele pierdut care și-a regăsit stăpâna

O frumoasă poveste de regăsire a unui animal de companie pierdut!