Sari la conținut
Home » Un patruped a reușit să împiedice răpirea unei fetițe!

Un patruped a reușit să împiedice răpirea unei fetițe!

  • de
Un patruped

Un patruped a reușit să împiedice răpirea unei fetițe!

Câinele a devenit eroul unei comunități!

Un patruped a devenit eroul unei întregi comunități, după o întâmplare tristă avută loc în Virginia. O fetiță de zece ani a fost ținta unei tentative de răpire în plină zi, iar totul putea deveni o adevărată tragedie dacă nu ar fi intervenit câinele loial.

Un patruped
Un patruped
Fetiţa de 10 ani şi-a scos câinele la o plimbare pe strada Heather Glen Court, din Woodbridge, Virginia, când a observat ceva neobișnuit.

Se pare că suspectul a urmărit fetiţa înainte să acţioneze. Ea şi-a dat seama că ceva nu este în regulă când a observat că bărbatul se apropie de ea, dezvăluindu-şi în cele din urmă intenţiile când a început să alerge spre ea şi a prins-o de încheietura mâinii.

Din fericire, câinele ei a fost de altă părere. Protectorul fetiţei de 10 ani a răspuns în forţă. A muşcat răufăcătorul de mână, forţându-l să-şi elibereze victima.

Departamentul de Poliţie al Comitatului Prince William a emis o declaraţie oficială cu privire la acest incident:

„La aproximativ 3:50pm, victima, o fetiţă de 10 ani, îşi plimba câinele în zona străzii Heather Glenn Ct, în Woodbridge, când un necunoscut s-a apropiat de ea şi a prins-o de braţ. În timpul incidentului, câinele victimei a muşcat suspectul, care a eliberat-o şi apoi a rupt-o la fugă.”

Se pare că atacatorul a fost atât de speriat și rănit, încât a fugit imediat de la faţa locului, oferindu-i fetiţei timp să ajungă acasă, fiind deschisă o anchetă pentru a găsi vinovatul.