Sari la conținut
Home » O revedere deosebită după opt ani! O tânără își găsește într-un adăpost, câinele pe care l-a avut în copilărie!

O revedere deosebită după opt ani! O tânără își găsește într-un adăpost, câinele pe care l-a avut în copilărie!

  • de

Din cuprinsul articolului

O revedere deosebită după opt ani! O tânără își găsește într-un adăpost, câinele pe care l-a avut în copilărie!

Câinele a fost dat pierdut!

Pentru majoritatea oamenilor, un animal de companie care le-a bucurat copilăria va avea un loc special în inima lor pentru tot restul vieţii. Potrivit thedodo.com, Nicole Grimes a avut un căţeluş numit Chloe când era mai mică. Din păcate, în urma unor evenimente neprevăzute, cei doi au fost despărțiți timp de opt ani, totul până într-o zi!

Într-o zi, Grimes şi-a văzut tatăl însoţit de Chloe venind să o ia de la şcoală şi a ştiut că era ziua în care o va preda la adăpost. Bărbatul a dus-o la Animal Humane Society din zona Washington-ului şi din acel moment fata nu a mai ştiut ce s-a întâmplat cu prietena ei cea mai bună.

Anii au trecut, iar când totul părea pierdut, un eveniment cu totul deosebit a avut loc. Ea şi soţul ei ştiau că au nevoie de un câine pentru a-şi completa familia, iar Grimes s-a oferit cu mult entuziasm în găsirea patrupedului potrivit, luând decizia să adopte un cățel bătrân dintr-un adăpost. Soarta a dus însă la momentul în care Grimes a întâlnit-o din nou pe Chloe, iar aceasta a afişat o bucurie de nestăvilit.

Părea o idee imposibilă că cele două se vor reuni după aproximativ opt ani. Potrivit lui Grimes, toată lumea credea că era nebună şi că acea căţeluşă nu putea fi tocmai Chloe, însă viața avea să le pregătească o adevărată surpriză.

Câinele
Câinele

Prietenia dintre un om și animalul de companie poate deveni extrem de importantă de-a lungul timpului. Chiar dacă totul părea pierdut, nimeni nu se aștepta ca cele două prietene să se regăsească după o perioadă atât de lungă. Cu siguranță că ele vor recupera din timpul pierdut, iar de acum înainte nimeni nu le va mai despărți vreodată.