Sari la conținut
Home » După ce a salvat o cățelușă gestantă de la eutanasiere, o femeie este martora unui adevărat miracol!

După ce a salvat o cățelușă gestantă de la eutanasiere, o femeie este martora unui adevărat miracol!

  • de

După ce a salvat o cățelușă gestantă de la eutanasiere, o femeie este martora unui adevărat miracol!

O cățelușă metis Chow Chow a adus pe lume 18 pui!

La un pas să fie eutanasiată, o cățelușă pe nume Ava a avut norocul să întâlnească o persoană cu totul deosebită. După ce a fost programată pentru eutanasie la un adăpost, viața părea că se va sfârși într-un mod tragic, mai ales că era gestantă.

Norocul avea să vină în prezența unei femeie pe nume Ashlee Holland, o iubitoare a animalelor de companie. Venită să adopte un câine care avea mare nevoie de ajutor, Ashlee este la rândul ei mamă, aşa că a simţit o conexiune deosebită cu Ava.

cățelușă
cățelușă

Ashlee a dus-o pe Ava la veterinar pentru o examinare generală şi o ecografie, dar nu a putut afla cu exactitate câţi pui urma să aducă pe lume.

animale de companie
animale de companie

Câteva ore mai târziu i-a putut ura bun venit primului pui. Alţi patru căţeluşi l-au urmat în minutele ce aveau să vină, apoi a făcut o pauză şi a continuat cu fătarea a încă trei pui o oră mai târziu.

pui
pui

Însă, pe parcursul nopţii avea să mai aducă pe lume încă opt căţeluşi! Pe măsură ce orele treceau, Ava a reuşit să îşi surprindă proprietara cu încă trei căţeluşi, într-un total de 18 cățeluși sănătoși și pregătiți pentru viață!

căței
căței

Din fericire, mulțumită unui simplu gest, cățelușa și cei 18 pui și-au găsit cu toții familii iubitoare, toată situația fiind rezolvată într-un mod adorabil.