Sari la conținut
Home » O femeie a avut parte de o experiență cu totul neobișnuită! O căprioară s-a apropiat să îi ceară ajutorul

O femeie a avut parte de o experiență cu totul neobișnuită! O căprioară s-a apropiat să îi ceară ajutorul

  • de

O femeie a avut parte de o experiență cu totul neobișnuită! O căprioară s-a apropiat să îi ceară ajutorul.

Eva, dovada vie a inteligenței animalelor!

O nouă dovadă că animalele sălbatice pot simți anumite stări ne este dată de o căprioară curajoasă, care a decis să ceară ajutorul oamenilor într-o anumită problemă. Adorabilul animal obişnuia să viziteze curtea din spate a unei familii în timpul tradiţionalei sale perioade de migraţie, însă de această dată, vizita a însemnat un lucru diferit.

Interacțiunea cu oamenii nu reprezenta o problemă pentru turma de căprioare, iar locuitorii erau obișnuiți să le observe cu atenție de la o distanță considerabilă, în pașnicul lor drum spre alte teritorii.

Însă, într-o zi, Eva părea că are unele probleme, deoarece a avut o reacţie destul de neobişnuită atunci când s-a apropiat, parcă pentru a anunţa că este rănită.

O femeie curajoasă, pe nume Marlis Jermutus, a decis să intervină, observând cu atenție că Eva avea o rană din timpul în care alerga prin pădure. Acum nu îi venea să creadă că animalul încerca să îi explice problema, fiind impresionantă de inteligența ei.

Din acest motiv, Marlis a decis să împărtăşească evenimentul utilizatorilor de internet prin intermediul reţelelor de socializare.

„Prietena noastră, căprioara sălbatică Eva, este femela conducătoare a turmei sale şi o cunoaştem deoarece trăim în zona tradiţională de migraţie a acestor minunate creaturi. De câţiva ani, turma ne-a „adoptat” şi le apreciem cu adevărat chiar dacă ne mănâncă trifoiul sau orice altă vegetaţie. Uneori, când vedem o căprioară în dificultate, o ajutăm”, povesteşte femeia.

Cu un pic de unguent, Eva a reuşit să-şi revină şi a fost, de asemenea, o pacientă foarte docilă, pentru că nu i se mai întâmplase niciodată până atunci să primească îngrijiri din partea oamenilor.

Videoclipul uimitor ne arată lejeritatea cu care Eva suportă oamenii, fiind un pacient extrem de înțelegător!