Sari la conținut
Home » O căprioară oarbă are parte de ajutorul celui mai bun prieten din lume! Un băiat o ajută să găsească zilnic mâncare

O căprioară oarbă are parte de ajutorul celui mai bun prieten din lume! Un băiat o ajută să găsească zilnic mâncare

  • de

O căprioară oarbă are parte de ajutorul celui mai bun prieten din lume! Un băiat o ajută să găsească zilnic mâncare.

Un adevărat act de bunătate!

Gestul extraordinar al unui băiat de 10 ani, care a decis să lase joaca cu restul copiilor, pentru a putea ajuta un suflet aflat în nevoie. Este vorba despre o căprioară oarbă, pe care copilul o duce zilnic, înainte de școală, să găsească mâncare.

Căprioarele lipsite de vedere nu trăiesc pentru mult timp, de obicei sfârşind din cauza lipsei de hrană sau în urma unui accident.

Recent, o căprioară lipsită de vedere şi-a găsit refugiul într-un cartier din statul american Illinois. Cu toate acestea, în natură, un animal nevăzător nu ar fi putut supravieţui, însă cu ajutorul acestui băiat, soarta sa ar putea fi salvată.

Străzile sunt locuri extrem de periculoase pentru animalele sălbatice, mai ales dacă nu pot vedea ce se întâmplă în jurul lor.

Veştile despre această poveste minunată au circulat repede şi au ajuns la urechile unei organizaţii locale de salvare a animalelor, care a intervenit imediat pentru a prelua căprioara şi a o transporta într-un loc unde să poată trăi în siguranţă şi fericită.

Grupul de salvare a transportat căprioara într-o remorcă specială pentru cai, fiind singura entitate legal împuternicită de autorităţile statului Illinois să trateze şi să adăpostească animalele sălbatice.

Din fericire, animalul este acum în siguranţă şi poate trăi o viaţă liniştită alături de alte animale.