Sari la conținut
Home » O așteptare de șase luni la aeroport a unui cățel după familia sa!

O așteptare de șase luni la aeroport a unui cățel după familia sa!

  • de

O așteptare de șase luni la aeroport a unui cățel după familia sa!

Nimeni nu a cunoscut cu adevărat motivul pentru care un cățel nu a părăsit aeroportul în care a fost lăsat în urmă cu șase luni!

Un biet animal de companie a fost abandonat în urmă cu șase luni pe un aeroport din Lima, Peru, iar ceea ce avea să facă cățelul a uimit pe toată lumea. Pe nume Bumer, povestea patrupedului a fost distribuită imediat pe rețelele de socializare

Milagros Salazar, a povestit într-o postare pe Facebook cum câinele în vârstă de 4 ani a fost abandonat de familia sa în faţa terminalului plecări destinat curselor interne şi nimeni nu s-a mai întors să-l recupereze, indiferent de perioada petrecută împreună.

Ceea ce a atras în mod deosebit atenţia în această poveste a fost loialitatea uimitoare care a împiedicat câinele să plece de acolo, aşteptându-şi familia luni la rând. Nimeni nu avea însă să se întoarcă după el.

„Nu a părăsit acea intrare şase luni şi nu a existat nicio modalitate de a-l convinge să facă acest lucru, dar strada, frigul şi lipsa mâncării au lăsat urme adânci în starea de sănătate a câinelui”.